Foci

2015.10.13. 12:59

Játsszunk egy jót a Vidivel!

Zalaegerszeg – Szerdán 14 órakor a Tarr Andráshida labdarúgói a Magyar Kupa legjobb 32 csapata között fogadják a bajnok Videotont.

Kerkai Attila

Dobos Sándor, a zalaiak szakvezetője fiaitól azt várja, hogy önmaguknak is bizonyítsanak. A másik oldalon Horváth Ferenc vezetőedző először ül tétmérkőzésen, a Vidi kispadján. A mérkőzés toronymagas favoritja a Videoton, amit annak ellenére sem kell megmagyarázni, hogy tudjuk: a bajnokságban nem muzsikál éppen jól a fehérvári alakulat. A múlt héten kinevezett Horváth Ferenctől előrelépést várnak.

A Tarr Andráshida az NB III Nyugati-csoportjában az ősz során jól szerepel. – A téli szünetig 18-20 pont volt a tervünk, és már most van tizennyolc – kezdte a kupamérkőzés beharangozóját Dobos Sándor szakvezető. – Értelemszerűen nem szeretnénk megállni itt, és még lesz is lehetőségünk tovább gyarapítani pontjaink számát. A hétvégén szabadnaposak leszünk, úgyhogy most teljes erőnkkel a szerdai, Videoton elleni találkozóra összpontosíthatunk. A két csapat lehetőségeit nem lehet összehasonlítani. Mi úgy készülünk, hogy játsszunk egy jót, nem állunk be védekezni, más kérdés, hogy a Videoton esetleg a kapunk elé is nyomhat bennünket. Magunknak akarunk bizonyítani, hogy a lehető legtovább pariban legyünk a nagyhírű ellenféllel.

Azt megtudtuk, hogy a szombati, Balatonfüred elleni győztes (1-0) bajnoki mérkőzés is „áldozatot" szedett, hiszen Horváth Tamás combizom-húzódást szenvedett, így ő kiesik a kupameccsre, és a korábbi sérültek (Pajor, Kovács L., Pesti) is megvannak. Mavolo sem játszhat, aki eltiltott lesz múltkori piros lapja miatt, amit a Diósd elleni MK-találkozón kapott.

– Jól akarunk játszani, remélem, sokan jönnek majd a szurkolók is, hogy lássák a bajnokot és persze minket – tette még hozzá a zalaiak szakvezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!