Foci

2014.01.16. 14:00

Futsal: rangadók a csarnokban

Zalaegerszeg - Soron következő két hazai találkozóját a Városi Sportcsarnokban rendezi meg a Göcsej SK NB II-es futsalcsapata, így már a hétfői mérkőzését is.

Kerkai Attila

A változásról Friss Szabolcs elnök tájékoztatta a Zalai Hírlapot, aki elsősorban a nézők igényével magyarázta mindezt. A Kölcsey-gimnáziumban ugyanis nem mindenhonnan látható be a pálya teljes egésze és most két olyan mérkőzést játszik a Göcsej SK idehaza, melyek sorsdöntőek lehetnek a rájátszásba kerülés szempontjából. Éppen ezért még több nézőre számítanak a Göcsej SK-nál, ugyanis csapatuk, így a futsal is gyorsan népszerűvé vált a zalai megyeszékhelyen.

Az egerszegi együttes hétfőn 19.30-tól az egyik legismertebb magyar csapatot, a futsal meghonosításában oroszlánrészt vállalt Cső-Montage együttesét látja vendégül, amely most az élvonalba szeretne visszajutni. Január 27-én pedig a Ferencváros lesz a vendége a Göcsej SK-nak, s a Fradi népszerűsége mellett az a tény is ráirányíthatja az átlagosnál jobban a figyelmet erre az összecsapásra, hogy a fővárosiak a listavezetők. Mindkét találkozóra a belépés ingyenes lesz és a Göcsej SK-nál bíznak benne, hogy sokan biztatják majd őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!