Foci

2017.04.07. 19:05

Fordulatra várnak az NB III-ban

Andráshida/Hévíz - A labdarúgó NB III-ban egy hónap "távollét" után tér haza a Tarr Andráshida, a Hévíz pedig Kaposvárra látogat.

Kerkai Attila

Szombaton 16.30-tól a Tarr Andráshida a Veszprém csapatát látja vendégül, amely tavasszal remekül menetel, ugyanakkor a hidaiak eddig mindössze egy pontot szereztek. Dobos Sándor vezetőedző a mostani találkozótól vár fordulatot.

Simonfalvi Gábor támadásban és csapata, az Andráshida is most már győzni akar
Fotó: Szekeres Péter

- Annak ellenére, hogy a Veszprém a legjobb formában lévő csapat a mezőny második felében, mindent el fogunk követni, hogy végre győzelmet ünnepeljünk - mondta Dobos Sándor. - Ami nem lesz egyszerű, ám ha ugyanazt az taktikus és racionális futballt tudjuk újra nyújtani, ami korábban is jellemzett bennünket, akkor sikerülhet. Hasonló stílust képvisel a Veszprém is, így meglehet, hogy nem lesz látványos a mérkőzés, de most nekünk a három pont a fontosabb ennél. Abban is bízok, hogy a szerencse végre mellénk áll, hiszen a futballhoz ez is kell.

A Hévíz szintén szombaton (16.30) lép pályára a Kaposvári Rákóczi vendégeként. A hévíziek továbbra is kieső helyen állnak.

- A mi helyzetünkben és két, hatpontos találkozó elvesztése után nem mondhatunk le a bravúr reményéről, legyen akármilyen erős az ellenfél, mint éppen a most következő - mondta Szabó Imre, a Hévíz vezetőedzője arra utalva, hogy a Kaposvár az élmezőny tagja. - Amíg él a matematikai esély, addig harcolni fogunk. A tapasztalatok alapján ebben az osztályban bárki legyőzhet bárkit, s így várjuk teljes kerettel a szombati találkozót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!