Foci

2015.11.01. 14:10

Andráshida: a jó játékért most sem járt pont...

Budapest – A labdarúgó NB III Nyugati-csoportjában a III. Kerület TVE vendége volt a Tarr Andráshida csapata. Dobos Sándor, a zalaiak szakvezetője dühös volt a lefújást követően, szerinte nyerniük kellett volna, de kikaptak...

Kerkai Attila

III. Ker. TVE–Tarr Andráshida 2-0 (1-0)

Budapest, 200 néző. Jv.: Gaál (Szabó P., Király Zs.).

Andráshida: Horváth M. – Baráth, Török, Major, Varga M. – Mavolo, Tóth B. (Balla) – Polareczki, Kalamár (Pajor), Horváth T. – Tóth L. (Rohonczi). Edző: Dobos Sándor.

Polareczki Roland fejeli el a labdát, de most ő sem örülhetett a találkozó után, mint egy hete az Érd ellen. Fotó: Katona Tibor

A találkozó előtt a két csapatot hat pont választotta el egymástól az Andráshidának viszont megbomlott a megszokott csapata erre a találkozóra, hiszen Kovács György térdsérülése miatt egyik alapemberüket veszítették el. Az 5. percben pedig már vezetett a házigazda, amikor Szilágyi használta ki lehetőségét. A zalaiak igencsak nehezményezték, hogy az előzőleg lekönyökölt és vérzés miatt ápolásra szorult Majort a játékvezető nem engedte vissza a pályára. A folytatásban aztán az Andráshida többet támadott, de hátrányban futballozott és sokszor talán túlzottan is siettették játékukat a zalaiak. Kiegyenlített volt a játék, aztán a 87. percben egy szabadrúgásból újra betalált a házigazda.

Dobos Sándor: „Játékunkban nem volt benne a vereség, sőt... Ami az első gól előtti szituációt illeti, nálam ez a könyöklés pirosat ért volna, s miközben nem engedte vissza a játéktérre Majort a játékvezető, s éppen az ő helyéről kaptuk a gólt. Sajnos a jó játékért nem jár pont, de a jövőre nézve biztató volt és azt is bizonyítottuk, hogy nem véletlenül szereztünk eddig 21 pontot." Jók: Baráth, Török, Varga M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!