Foci

2006.07.27. 02:28

A Hévíz ellen nyert a ZTE FC

<strong>Hévíz (bl)</strong> - Tegnap az NB II-es Hévíz együttese a ZTE FC-t látta vendégül. Az egyelőre még csak formálódó hazaiak ellen a Zete helyenként jó játékkal 9-1-re győzött.

nincs nev

Hévíz FC-ZTE FC 1-9 (0-6). Hévíz, 300 néző. Jv.: Matyi.

Hévíz: Radnai (Tarczi) - Kovács R., Kállai, Varga, Fleschakker - Hegedüs (Kovács Zs.), Simon (Páli N.), Gunther, Pogacsics - Bene (Kutics), Szendrei (Kárpáti, Propszt).

ZTE: Varga Z. (Pogacsics) - Kocsárdi, Sebők V., Botis, Csóka - Nagy L. (Szőlősi), Molnár B. (Kádár), Kottán (Ludánszki), Józsi (Franciskovics) - Ferenczi (Waltner), Sebők J. (Molnár T.).

Gólszerzők: Kovács Zs., illetve Ferenczi 2, Sebők J. 2, Waltner 2, Kottán, Józsi, Kónya.

A mérkőzés előtt a hazaiak elmondták, hogy alaposan átalakult a csapatuk, hiszen egy tucatnyi futballista távozott, s ugyanannyi érkezett. A tavalyi csapatból nagyon kevesen maradtak, Györe meghatározó embernek számít,de családi elfoglaltsága miatt tegnap nem tudott játszani. Varsányi nagy valószínűséggel Lellére igazol, érkezhet még a napokban Nagy E., aki korosztályos szlovák válogatott és Csontos is a fürdővárosban folytathatja, aki eddig Sopronban focizott. A tervek szerint öt játékos érkezik Angliából, akiket tesztelhet Glázer Róbert. A ZTE-nél Ljubojevics még nem játszott, a papírjait rendezi. Koplárovics, Lendvai és Tóth Z. még mindig sérült, ahogy Simonfalvi is. Ludánszki Istvánt, a Debrecen 19 éves középpályását leigazolják - tudtuk meg Nagy Ferenctől, a ZTE FC elnökétől, aki azt is elmondta, hogy Franciskovics is a Zeténél marad. Horváth András viszont nem, ő a Motimhoz távozik.

A találkozó jelentős részében látszott, hogy a ZTE jobban összeszokott, a hazaiak ebben az összeállításban most játszottak először. Sok új embert tesztelt Glázer Róbert,s a napokban döntött, hogy közülük kikre tart majd igényt.

A ZTE-vel kapcsolatos hír, hogy ma 17 órakor a Balaton Szállóban a csapat vezetői és az újonnan érkezett játékosok várják az együttes szimpatizánsait ankétra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!