Foci

2017.08.27. 19:05

Fél tucat gólt lőtt a Hévíz-Megyei I. osztály eredmények

ZALAEGERSZEG A hét végén a 3. fordulóval folytatták a küzdelmeket a csapatok a megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban.

Hévíz-Tisza-Ép Zalaszentgrót 6-0 (2-0)

Hévíz, 150 néző. Jv.: Hegedüs M.

Hévíz: Jánosa (Ruzsik) - Czibor, Szi-Péter, Kottán, Farkas, Nedelkó (Meidl), Horváth E., Kiglics, Tóth (Tarnóczai), Horváth M. (Giber), Török. Edző: Lantai Balázs.

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Németh Á., Liegler, Horváth D., Farkas F. (Horváth Á.), Nagy T., Nagy M. (Farkas K.), Vastag F. (Lampert), Horváth B., Csik, Csík (Király). Edző: Jankovics Péter.

Gólszerzők: Török (4), Horváth E., Tóth G. Jók: Kottán, Horváth E., Török, ill. senki. Kiállítva: Horváth D. (90., Zalaszentgrót).

Jó iramú mérkőzést láthattak a nézők. Mind gólokban, mind gólhelyzetekben gazdag meccs volt, a hévíziek összeszedetten és akaratosan játszottak. Hiába próbáltak védekezni a zalaszentgrótiak, végig a hazai csapat dominált. A Hévíz legfrissebb igazolása, Török Milán négy találatot szerzett.

További eredmények

Gyenesdiás Kinizsi-Olajmunkás Gellénháza 1-4 (0-2)

Gyenesdiás, 100 néző. Jv.: Lakics P.

Gyenesdiás: Matucza - Pandur, Kósa, Mátó, Fellner (Soós G.), Pálfi, Soós M., Szabó B., Szőcze (Kisfalusi), Czafit R., Sipőcz. Edző: Hajba Géza.

Gellénháza: Cseresnyés (Simon) - Lukács, Keszei, Dávid, Horváth B., Donics (Toplak G.), Bognár, Szabó B., Gájer, Nagy B. (Toplak B.), Ferenczi (Horváth L.). Edző: Bencze Péter.

A Gyenesdiás támadó szellemű játéka az első fél órában nem hozta meg a várt sikert, több közvetlen gólhelyzetből egyet sem tudtak értékesíteni. Mint ilyenkor lenni szokott, a másik csapathoz szállt a lehetőség. Előbb szép kényszerítő végén megszerezték a vezetést, majd négy perccel később 11-esből növelték előnyüket. Fordulás után az 51. percben Pandur lerántásért megkapta második sárgáját. A tíz főre olvadt hazaiak amúgy is kevés cserével rendelkeztek, esélyeik az egyenlítésre érezhetően elszálltak. Hamarosan szépen kidolgozott két akciógólra került sor, egyikből a vendégek növelték előnyüket, a másikból a hazaiak szépítettek. Elbillent a pálya, a Gellénháza gyors kontrából megszerzett gólját les miatt nem adta meg a játékvezető, két perc múlva lemásolták és ekkor már minden a helyén volt, ezzel a találattal alakult ki a végeredmény.

Gólszerzők: Pálfi, ill. Horváth B. (2), Szabó B. (11-esből), Horváth L. Jók: senki, ill. Cseresnyés, Gájer, Horváth B. Kiállítva: Pandur (51., Gyenesdiás) U19: Gyenesdiás-Gellénháza 0-6.

 

FC Keszthely Lazzarin Café-Femat Csesztreg 1-0 (0-0)

Keszthely, 200 néző. Jv.: Varga P.

Keszthely: Kámán - Kubicsek S., Dufka, Takács (Hudop), Árvai K., Kubicsek B. (Tóth G.), Marton, Németh A., Acél, Bertók, Cserép (Németh I.). Edző: Lajtai Roland.

Csesztreg: Kiss Be. - Hermán, Nemsics (Molnár G.), Szekeres (Pál), Horváth R., Kiss Ba., Kancsal, Nagy N., Nagy M. (Kiss Bá.), Elek, Nagy R. Edző: Németh Imre.

A hazaiak nagyon szervezetten és harcosan játszottak, míg a vendégek pontrúgásokból veszélyeztettek, de nem tudtak kifogni Kámánon. A Keszthely szinte az egész mérkőzés alatt veszélyes kontrákat vezetett, egy ilyenből aztán sikerült is betalálniuk. A kiállítás után is fegyelmezett és szervezett játékot mutattak a hazaiak, a csesztregiek nem igazán tudtak gólhelyzetet kialakítani, így az eredmény már nem változott. Összességében egy jó hangulatú mérkőzésen teljesen megérdemelten nyert a Keszthely.

Gólszerző: Árvai K. Jók: Kámán, Bertók, Acél, Árvai, ill. Nagy N. Kiállítva: Németh A. (58., Keszthely). U19: Keszthely-Csesztreg 2-5.

 

Lenti TE Sport 36-Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák 3-2 (2-0)

Lenti, 150 néző. Jv.: Papp Á.

Lenti TE: Balogh B. - Kondákor, Fehér, Czigány, Sárkány (Porédos), Horváth (Mayer), Kiss (Lukács), Balog M. (Godena), Szabó Zs., Szabó T. (Lovrencsics), Dolmányos. Edző: Kovács Béla.

Kiskanizsa: Munkácsi - Póka, Gerencsér, Piecs, Varga, Anger, Szabó, Kálcsics, Kiss, Ötvös, Lukács. Játékos-edző: Lukács István.

A hazai csapat bár nem játszott jól, de mindent megtett a győzelemért. A három kezdőjátékosát nélkülöző vendégek szinte csak a védekezéssel törődtek, és majdnem elvittek egy pontot a rengeteg százszázalékos helyzetet elpuskázó lentiek otthonából. A győzelemért sokat tevő hazaiak erőfeszítéseit a 90. percben siker koronázta, a megyei I. osztályban most debütáló Lukács Máté góljával a Lenti TE megnyerte a mérkőzést.

Gólszerzők: Balog M., Kiss, Lukács, ill. Anger, Póka. Jók: senki, ill. az egész csapat. U19: Lenti TE-Kiskanizsa 3-0.

 

Szepetnek-Zalagrár Pókaszepetk 3-1 (0-0)

Szepetnek, 150 néző. Jv.: Major Zs.

Szepetnek: Szőke R. (Zavaczky) - Kalinics (Petanovics), Völgyi, Karakai (Kobra), Szabó (Grabant), Nagy, Szőke Á., Rákhely, Kollár, Rácz (Balassa), Kisharmadás (László). Játékos-edző: Cs. Horváth Gábor.

Pókaszepetk: Blaskovics - Szekeres, Kovács, Bognár, Hemela, Huber (Bánhegyi), Cseke, Göncz, Száraz, Horváth, Rédei. Játékos-edző: Lepár Attila.

A mérkőzés elején a hazai csapat támadólag lépett fel, melynek eredményeképp előbb Kisharmadás, majd Kollár került ziccerbe, ezek azonban kimaradtak. Az első félidőben a hazaiak mezőnyfölénye volt jellemző, a vendégek zárt, fegyelmezett védekezéssel próbálták útját állni a szepetneki támadásoknak, sikerrel. A második játékrész hasonlóképp kezdődött, az 56. percben Nagy, Kollár összjáték után utóbbi 10 méterről lőtt a hálóba. A hazaiak továbbra is támadásban maradtak, a 66. percben Nagy szögletét Völgyi fejelte a léc alá, majd három perccel később Nagy középre adását László közelről a hálóba helyezte. A mérkőzés hosszabbításában a vendégek még szépíteni tudtak. Összességében a fegyelmezetten és jól védekező Pókaszepetk ellen a Szepetnek jó játékkal megérdemelt győzelmet aratott.

Gólszerzők: Kollár, Völgyi, László, ill. Horváth. Jók: Nagy, Szőke Á., Rácz, Kollár, Szabó, ill. Cseke. U19: Szepetnek-Pókaszepetk 3-0.

Semjénháza-Zalalövő 1-1 (0-0)

Semjénháza, 100 néző. Jv.: Vizi I.

Semjénháza: Varga - Kovács, Latin, Szollár, Orbán, Horváth, Pál, Pápai, Pesti (Markek), Hans, Kapuvári. Edző: Markek István.

Zalalövő: Dóra - Szőke, Gyenese, Flander, Nagy, Tóth, Balogh, Sipos (Elek), Cseresnyés, Penczák, Zsoldos. Edző: Ostrom János.

A nagy meleg ellenére nagy iramú mérkőzést játszott a két csapat, amely egyenlő erők küzdelmét hozta. Igazságos eredmény született, bár a hazaiak szerint egy szabályosnak tűnő góljukat érvénytelenítette a játékvezető.

Gólszerzők: Horváth, ill. Elek. Jók: Kapuvári, Horváth, ill. Gyenese, Nagy, Szőke. U19: Semjénháza-Zalalövő 2-2.

 

ZNet-Telekom Becsehely-Kaposi International Transport Csács-NSE 1-5 (1-3)

Becsehely, 150 néző. Jv.: Németh I.

Becsehely: Bébecz - Horváth F., Pintér (Török), Végh, Navracsics, Markulia, Nemes, Turi, Balassa, Radmanics, Molnár M. Edző: Horváth Dávid.

Csács-NSE: Jahic (Szilasi) - Éder, Mihalecz, Bailo, Lepár, Sluka, Horváth P., Horváth A. (Bandics), Kozári (Kiss B.), Csik (Darabos), Domján (Sági). Edző: Sebők József.

A hazaiak meglepték a nagy nevekből álló vendégeket, mert az 1. percben már vezetést szereztek, igaz, hogy egy beadás után Horváth Péter fején megcsúszva került a labda a Csács-NSE hálójába. Ezt követően nagy nyomás alá helyezték a nemesapátiak a becsehelyieket, akik a 22. percig bírták a nyomást, ekkor egyenlítettek ki a vendégek. A középkezdés után a hazaiak egy százszázalékos helyzetet kihagyva, kontrából kaptak egy elkerülhető gólt és még a félidő befejezése előtt ismét betalált a Csács-NSE. A második félidőben a hazaiak már bátrabban játszottak, kiegyenlítettebb lett a játék, de így is a vendégek akarata érvényesült és két szép akció végén még két gólt szereztek. A Becsehely kontrából próbálkozott, de a helyzetek kimaradtak. Összességében a jó nevekből álló Csács-NSE megérdemelte a győzelmet, a hazaiak nem vallottak szégyent a játék alapján.

Gólszerzők: Horváth P. (öngól), ill. Mihalecz (2), Bailo (2), Horváth A. Jók: Navracsics, Molnár M., Végh, Radmanics, ill. Lepár, Bailo, Horváth A. U19: Becsehely-Csács-NSE 8-0.

 

Lets Do It Technoroll Teskánd-Nagykanizsa 0-2 (0-1)

Teskánd, 250 néző. Jv.: Lapath D.

Teskánd: Bucsics - Gulyás, Viola (Luki), Magyar (Hadrik), Bedő I., Toplak (Vizsy B.), Major, Bedő M., Aliouane (Szabó B.), Pergel, Németh B. (Sonkoly). Edző: Pergel Attila.

Nagykanizsa: Szabó Ád. - Csáki, Hetesi, Szabó B., Horváth D. (Szabó Áb.), Márton, Nagy G. (Szalai), Lőrincz (Takács), Gerencsér (Zsirai A.), Zsirai P. (Horváth B.), Kulcsár (Hóbor). Edző: Gombos Zsolt.

A Nagykanizsa nagy iramban kezdte a mérkőzést és a sok lehetőségből a 12. percben egy távoli lövéssel megszerezte a vezetést. Ezután is irányították a találkozót, de a félidő közepén és végén a nagy lehetőségeket a hazai csapat hagyta ki. A második játékrészre rendezte sorait a Teskánd és teljesen egyenrangú ellenfele volt a nagyon jó játékosállománnyal rendelkező vendégeknek. A 71. percben ismét egy távoli lövésből szerzett gólt a Nagykanizsa, beállítva a 0-2-es végeredményt. A találkozó végén Szabó védett nagyokat, így nem tudott szépíteni a hazai csapat. Összességében sportszerű mérkőzésen vitte el a három pontot a Nagykanizsa a helyenként jól játszó Teskánd otthonából.

Gólszerzők: Zsirai P., Hetesi. Jók: Bucsics, Németh, Bedő I., ill. Hetesi, Gerencsér, Nagy G.

A II. osztály hétvégi eredményei

Északi-csoport

Páterdomb-Z-Service Zalaszentmihály 4-2 (2-1), Türje-Zalaszentiván 1-4 (0-3), Pölöske-Zalaszentgyörgy 3-1 (2-0), Nagykapornak-Cserszegtomaj 6-1 (1-1), Police-Ola-Böde 1-1 (0-1).

Déli-csoport

Gelse Termál-Felsőrajk 2-0 (1-0), Flexibil-Top Zalakomár-Sportklub Gutorfölde 0-1 (0-0), Miklósfa-Reák-Gép Bak 0-2 (0-2).

A Sava-Borsfa-Borsfa-Páka és a Molnári-Ada Nova mérkőzések elmaradtak.

A tabella állása

1. Nagykanizsa 3 3 0 0 9 - 0 9

2. Csács-NSE 3 3 0 0 8 - 1 9

3. Gellénháza 3 3 0 0 8 - 1 9

4. Hévíz 3 2 0 1 10 - 1 6

5. Lenti TE 3 2 0 1 7 - 4 6

6. Teskánd 3 2 0 1 7 - 5 6

 

7. Szepetnek 3 2 0 1 5 - 4 6

8. Zalaszentgrót 3 2 0 1 9 - 10 6

9. Zalalövő 3 1 1 1 7 - 3 4

10. Semjénháza 3 1 1 1 6 - 4 4

11. Pókaszepetk 3 1 0 2 5 - 8 3

12. Keszthely 3 1 0 2 1 - 6 3

13. Kiskanizsa 3 0 0 3 4 - 9 0

14. Gyenesdiás 3 0 0 3 3 - 12 0

15. Csesztreg 3 0 0 3 0 - 10 0

16. Becsehely 3 0 0 3 5 - 16 0

 

 



Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!