Foci

2015.05.20. 18:17

A Csesztreg nyerte a rangadót!

A labdarúgó megyei bajnokságban szerdán pótolták a 21. fordulóból elhalasztott Andráshida-Csesztreg találkozót, melyet a vendégek nyertek meg.

Megyei I. osztály, a 21. fordulóból elhalasztott találkozón:

Tarr Sprint Andráshida – Femat Csesztreg 0-2 (0-0)

Andráshida, 300 néző. Jv.: Lapath D.

Andráshida: Horváth M. – Török, Bandics, Baráth, Gál, Kalamár (Harmath), Tóth L., Sági A. (Horváth T.), Kovács L. (Rohonczi), Pesti, Horváth V. (Horváth D.). Edző: Dobos Sándor.

Csesztreg: Fábián – Kasza, Molnár, Elek, Horváth R., Nagy N., Szabó P. (Szekeres), Horváth M. (Kovács M.), Kiss Ba., Nagy R., Pethő (Pál D.). Edző: Fentős Pál.

Gólszerzők: Kiss B .(80.), Pethő (92.).

Jók: Tóth L., Horváth M., illetve Nagy N., Kiss B., Pethő.

Szoros őrizetbe került a Csesztreg játékosa, Horváth Roland. Fotó: Pezzetta Umberto

Az élen álló Andráshida és a harmadik Csesztreg hétközi rangadóján az első félidő kiegyenlített játékot hozott. A hazaiak olykor domináltak, de a vendégek Nagy N. pontrúgásai révén veszélyeztettek.

A második félidőben aztán a Csesztreg átvette az irányítást, de a hazaiak vezethettek volna, ám Sági ziccerét hárította Fábián kapus. A 80. percben Nagy N. átadása után Kiss B.. kilépett és 16 méterről lőtt a kapuba.

A hosszabbítás 2. percében eldőlt minden, amikor Pethő a bal felső sarokba lőtt.

Vereségével az Andráshida maradt az élen 66 pontjával, a Csesztregnek most 64 pontja van, kettejük között a Hévíz áll a második helyen 65 ponttal. Hihetetlen izgalmas hajrá ígérkezik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!