Foci

2015.01.03. 21:05

Kerub Kupa negyedszer

Hévíz - A fürdőváros sportcsarnokában vasárnap este hat órakor játsszák a negyedik Kerub Kupa teremlabdarúgó-torna döntőjét.

Varga Andor

Akik követik a zalai futball téli történéseit, jól tudják, hogy az erőpróba gyökerei három évnél sokkal mesz-szebbre nyúlnak. Ugyanezen a helyszínen korábban húsz éven át vetélkedtek a csapatok a Tavirózsa Kupa keretében, és a Kerub ennek jogutódjaként nyújt tartalmas szórakozást 2011 óta.

- Dunaújvárosból, Balatonlelléről, Siklósról, Szombathelyről, Sopronból és Veszprémből is érkezett csapat - támasztotta alá Fóth Gyula főszervező a műsorfüzeten szereplő kitételt, miszerint a kupa országos merítésű , akinek kisebb bosszúságra is volt oka tegnap délután: A tavalyi győztes balatonlellei Villa Negra az utolsó pillanatban visszalépett, ami átírta némileg a programot. A hatos csoportból esett ki a csapat, ami azt jelenti, hogy öt meccsel kevesebb lesz a szombati program. Ez közel három óra mínusz, ez egyáltalán nem mindegy. A nézők szempontjából sem, és a csapatok is a játéklehetőség miatt érkeznek a tornára.

A pályán töltött idő miatt azért így sem lesz oka panaszra senkinek legalábbis a csoportokból továbbjutóknak. A második körbe 12 csapat kerül be, melyekből 4 hármas csoportot alakítanak, tehát még vasárnap is (amikor a programot egyébként reggel a C-csoport küzdelmei nyitják) legalább két találkozó vár minden együttesre.

Az A-csoport továbbjutói: 1. Windoor FC (Zalaegerszeg), 2. Sasi Benz (Lenti), 3. Atom Beton (Keszthely), 4. SZP Asztalos (Dunaújváros).

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!