Foci

2013.06.19. 12:14

Öt gól, két kiállítás és túlfűtött indulatok a Tungsram pályán

Szombaton egy jól eltalált lövés döntött Szepetneken az Andráshida javára, míg a másik meccsen gólzáporos győzelmet aratott Egerszegen a Zalalövő, amivel a tabella élére állt. Vasárnap már spóroltak a csapatok a gólokkal, sehol nem volt több 3 találatnál. A Miklósfai szomszédvári rangadón a hazaiak ünnepeltek, a Zalaszentgrót ezúttal a Lentivel remizett, gól nélküli döntetlent játszott a Semjénháza a Csesztreggel, a Pókaszepetk pedig behúzta az Egervár elleni kötelezőt. Eredmények. A tudósítás folyamatosan frissül.

Urbanics Pál

Z. Becsali-Tungsram LSE - Szerszámsziget Zalalövői TK Legea 1-4 (1-1)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Vass.

Z. Tungsram: Balogh B. - Horváth B., Gulyás, Gáspár, Erdélyi (Goldfinger), Molnár (Balog G.), Németh, Horváth Z., Farkas, Lukács (Simon), Orbán. Edző: Lepár Attila.

Zalalövő: Horváth G. - Horváth P., Pásztor, Kósik, Csáki, Hozbor, Gál, Pintér, Galambos (Kaszás), Járfás (Bacsó), Erdei (Toplak). Edző: Ostrom János.

Az első igazi helyzet a vendégeke előtt adódott, amikor a mérkőzés elején Horváth Péter kapott remek keresztlabdát, amivel egészen a kapuig robogott, lövését azonban védte Balogh Bence. A 17. percben már nem tudott segíteni a kapus sem, hiszen a Zalalövő szépen szerzett labdát a középpályán, Hozbor pedig remek ütemben ugratta ki Gált, aki előbb higgadtan kicselezte a kapust, majd kissé kisodródva balról, éles szögből a kapuba gurított: 0-1. A gól után a hazaiak természetesen megpróbáltak nagyobb presszinggel játszani, de a Lövő kontroll alatt tartotta a meccset. A 43. percben aztán egyenlített a Tungsram. Horváth kapus határozatlanságát használta ki Orbán, aki akár gólt is szerezhetett volna, de a lövőiek kapusa lerántotta. A megítélt tizenegyest az ellenkező irányba vetődő kapus mellett a bal alsó sarokba lőtte Gáspár: 1-1. Az esetet követően a hazaiak hiányolták a piros lapot, a játékvezető azonban hajthatatlan maradt...

A második félidőt is a vendégek kezdték jobban, sőt az 55. percben már újra náluk volt az előny is: az első lövői gólnál előkészítő Hozbor ezúttal szépen vett le egy átadást a 16-osnon belül jobbra, majd a megdermedt Balogh mellett kilőtte a jobb alsó sarkot: 1-2. A 75. percben Pintér Ádám szépen tette ki alabdát a bal szélen felfutó Kaszásnak, aki átívelt a túloldalra, ahol az érkező Toplak Péter okosan elpasszolta az ellenkező irányban mozgó hazai kapus mellett a labdát: 1-3. Eldőlt a meccs. Gól azonban még volt a tarsolyban, hiszen a 84. percben előbb Kaszás fordulatbó leadott lövése csattant a felső lécen, és az akciót követő Bacsó Porkoláb nem volt rest bevágni a lepattanót: 1-4.

A 89. percben elszabadultak az indulatok, hiszen a kapura törő Kaszást Gáspár buktatta hátulról, így meglkapta ezért járó sárga kártyáját. Mivel neki már volt ilyen színű lapja, mehetett zuhanyozni. Az eset után reklamáló Simon Norbert is pirosat kapott, sőt a levonuló játékos láthatóan leköpte a sporit... Nem voltak szép jelenetek, még akkor sem, ha Vass játékvezető hibázott párszor a meccsen...

Gólszerzők: Gáspár, illetve Hozbor, Gál, Bacsó, Toplak.

Jók: Balogh B., Orbán, illetve Hozbor, Pintér, Gál.

Kiállítva: Gáspár (89. p.) Simon (89., mindkettő Z. Tungsram).

Ifjúsági: Z. Tungsram - Zalalövő 1-1.

 

A mérkőzésen készült videófelvétel technikai problémák miatt csak kedden kerül az anyagba!

Szepetnek SE-Tarr Sprint Andráshida SC  0-1 (0-0)

Szepetnek, 200 néző. Jv.: Matyi.

Szepetnek: Csáki - Szalai I., Kovács (Tóth), Farkas, Balázs, Kalinics, Luki, Mercigány, Nagy, Sáfrán, Szalai D. Edző: Iványi Lajos.

Andráshida: Babina - Török, Rohonczi (Bandics), Dobos (Méhes), Horváth, Szíjártó (Kovács), Varga, Tóth L. (Tóth D.), Sági G., Sziráki, Sági A. (Bakonyi). Edző: Dobos Sándor.

Egy jól eltalált lövés eldöntötte a három pont sorsát a vendégek javára.

Gólszerző: Bandics.

Jók: Farkas, Luki, Nagy, illetve Török, Sági G., Bandics, Dobos.

Ifjúsági: Szepetnek - Andráshida 1-6.

Miklósfa SE - Kiskanizsai Sáskák SE 1-0 (0-0)

Miklósfa, 150 néző. Jv.: Pethő.

Miklósfa: Hovánszky - Horváth (Verebélyi), Majtán T., Pozsgai, Hajnal, Antalics (Gerencsér), Papp, Orbán, Majtán G. (Zrinszki), László L., László R. Edző: Harcz Lajos.

Kiskanizsa: Munkácsi - Ganzer, Csordás, Gyulai, Kálovics, Horváth, Kálcsics (Németh R.), Németh G., Rajnai, Szelei (Farkas), Lakics. Edző: Ifjovics Ferenc.

Küzdelmes mérkőzésen egy bombagól döntötte el a három pont sorsát.

Gólszerző: Zrinszki.

Jók: Majtán T., Horváth, Antalics, illetve Gyulai, Horváth.

Ifjúsági: Miklósfa - Kiskanizsa 3-1.

Zalaszentgróti VFC - Lenti TE 1-1 (1-1)

Zalaszentgrót, 200 néző. Jv.: Aczél Zs.

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Balogh Á., Hajmási, Éder, Balogh Z., Ferenczi, Kovács, Varsányi, Komoróczi, Virágh (Vasas), Tóth D. Edző: Rózsa László.

Lenti: Papp (Dervalics) - Nagy D., Czigány, Balla, Orbán, Kondákor (Kiss), Szekeres, Pozsgai, Völgyi (Kosár), Sebők, Takács. Edző: Hermán István.

A mérkőzést gólra játsszák, ez  a hazai csapatnak a rengeteg helyzetből, csak egyszer sikerült. A Lenti meg jól koncentrált.

Gólszerzők: Virágh, illetve Sebők.

Jók: Virágh, Varsányi, Hajmási, illetve Sebők, Nagy, Balla.

Ifjúsági: Zalaszentgrót - Lenti 2-0.

Videó: Horváth István

Semjénháza SE - Femat Csesztreg SE 0-0

Semjénháza, 200 néző. Jv.: Vizi.

Semjénháza: Benkő - Hollander, Mulasics, Csóka (Beke), Nagy R., Kuzma (Tóth), Mód, Kovács, Stropka, Szollár, Kocsis. Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Csesztreg: Balogh - Kasza, dr. Fentős, Molnár, Pászti, Bagó (Kiss), Hermán (Csóbor), Szabó Zs., Nemsics, Szabó P., Pethő J. Edző: Fentős Pál.

Küzdelmes mérkőzésen igazságos eredmény.

Jók: Mulasics (a mezőny legjobbja), az egész csapat, illetve dr. Fentős, Szabó P.

Ifjúsági: Semjénháza - Csesztreg 0-2.

Let's do it Technoroll Teskánd - Gellénháza-Farkas-Pálinka 1-0 (0-0)

Teskánd, 250 néző. Jv.: Kondákor P.

Teskánd: Fábián - Zelkó, Szabó A., Lepár, Kellerman (Németh), Mátyás, Palkó T. (Vas), Gerencsér, Horváth (Simon), Kristóf, Lyes (Mileji). Edző: Jandovics Jenő.

Gellénháza: Dóra - Szegleti, Farkas, Friss, Miklós, Dávid, Bakos, Nyári, Halász (Babati), Borsos (Nunkovics), Koczor. Edző: Kovács Imre.

Értékes hazai győzelem.

Gólszerző: Horváth.

Jók: az egész csapat, illetve Farkas, Dávid, Nyári.

Ifjúsági: Teskánd - Gellénháza 5-0.

Tóth-Hús Zalagrár Pókaszepetk SE - Evo-Komplex Egervári TE 2-1 (1-0)

Pókaszepetk, 150 néző. Jv.: Földszin A.

Pókaszepetk: Juhász - Pintyőke, László, Bertók, Száraz, Mondai (Huszár), Csik, Csécs Z. (Seres), Tibola, Büki, Hemela (Füzi). Edző: Németh Ferenc.

Egervár: Németh D. - Cséve, Papp, Pilisi (Füzi P.), Varga (Dömötör), Bognár, Bencze, Illés, Szente, Csalló, Krajczár. Játékos-edző: Bencze Péter.

Megérdemelt  győzelem, amelyet a hazaiak a közelmúltban elhunyt szponzoruk, Paál Zoltán emlékére ajánlanak fel.

Gólszerzők: Csik, Csécs Z., illetve Pintyőke (öngól).

Jók: Csécs Z., Tibola, Bertók, Csik, illetve Németh D.

Ifjúsági: Pókaszepetk - Egervár 8-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!