Foci

2013.06.19. 11:13

Gólok és pofozkodás Egerváron (frissítve képgalériákkal)

Az őszi szezon záró fordulójában szombaton begyűjtötte sorozatban 7. győzelmét a Zalaszentgrót, ezzel megerősítette helyét a dobogón. A másik két szombati mérkőzésen a Szepetnek otthon kapott ki a Csesztregtől, míg a Zalakaros a Pókaszepetket verte magabiztosan. Vasárnap gól nélküli döntetlent játszott a címvédő Andráshida a Lentivel, míg Kiskanizsáról hozta el a három pontot a Gellénháza. Az őszi bajnok a Zalalövő lett, miután könnyedén verte a Miklósfát, a Napred pedig egy híján tucatot vágott a széteső Semjénházának. Egerváron a Teskánd lépett pályára, a vendégek örülhettek a fordulatos mérkőzés végén, amelyet némi nézőtéri rendbontás fűszerezett. A tudósítás folyamatosan frissül. Eredmények:

Urbanics Pál

 Z. Becsali-Tungsram LSE - Zalaszentgrót VFC 0-5 (0-0)

Zalaegerszeg, 100 néző.  Jv.: Deutsch Szabolcs (Hegedüs Árpád, Szalai Krisztián).

Z.Becsali-Tungsram: Balogh - Szekeres, Salamon (Goldfinger), Bogdán, Erdélyi, Sárközi,  Domján(Gáspár), Molnár, Lukács (Farkas), Orbán Sz., Németh (Farkas). Edző: Lepár Attila

Zalaszentgrót VFC: Tóth - Fodor, Balogh Á, Kovács, Balogh Z., Páli, Vasas, Varsányi (Gójár), Virágh, Tóth D., Komaróczi (Ferenczi). Edző: Rózsa László

Sárga lap:  Salamon ill. Kovács, Balogh Á.

A 28. percben a vendégek jobb oldalt becselezték maguk az ötösre, azonban a lövést Balog Bencze bravúrral védte.

A 47. percben, a vendégek csatára Tóth D. tört kapura a védőket maga mögött hagyva és lövését a hazai kapus bravúrral védte a kipattanót pedig ollózva ismét kapura akarta lőni, mely közben hanyatt esett és a játékvezető mindenki csodálkozására büntetőt ítélt. A 11-est a sértett Tóth D. nagy erővel belőtte (0-1). 

A 60. percben, a vendégek védők mögé bejtett labdára csatár valamint védő együtt rajtolt, azonban Tóth D. ügyesen beállt a védőnek és a kimozduló kapus mellett a hálóba gurított (0-2)

A 69. percben, a vendégek bal oldalról elvégzett szabadrúgásból a kapu élé csavart labdájára lendületből érkező Kovács Zs. a kapust megelőzve a hálóba csúsztatott (0-3).

A 76. percben, jobb oldali beadást követően röviden mentettek a védők, így a hosszún zavartalanul levette a labdát Tóth D. és megcélozta a hosszú sarkot. A labda egy védőn megpattanva szerencsésen a hosszú sarokba hullott (0-4).         

A 89. percben, ismét Tóth D. lépett ki a védők közül és a kilépő kapussal szemben átpasszolt az érkező csapattársnak Ferencz D.-nek akinek egyszerű dolga volt és a kapuba passzolt (0-5).

A hazai csapat egyenrangú ellenfele volt az első félidőben a vendégeknek, akik egy tévedésből megadott büntetővel vezetést szereztek a második félidő elején. Ezt követően egy remek csatárteljesítménnyel megfűszerezve gólok sorát érték el a küzdő, de nem gólveszélyes hazaiakkal szemben.

Jók: Sárközi, Molnár illetve Tóth D. (a mezőny legjobbja)

Ifjúsági: Z.Becsali-Tungsram - Zalaszentgrót VFC 1-3 (0-3)

Tudósító: Németh Attila

Gránit Gyógyfürdő SE - Tóth-Hús Zalagrár Pókaszepetk SE 4-1 (2-1)

Zalakaros, 50 néző. Jv.: Siket.

Zalakaros: Munkácsi - Hollender, Hajmási, Majtán T., Beke, Kolperger (Ács), Szollár, László, Majtán G., Pécsi, Szalai (Kapus). Edző: Harcz Lajos.

Pókaszepetk: Juhász - László (Szekeres), Pintyőke, Csik, Fenk, Mondai, Bertók, Száraz, Varga (Balázs), Hemela, Büki. Edző: Németh Ferenc.

A múlt heti, Zalaszentgrót elleni vereség után Harcz Lajos csapata magabiztosa játékkal múlta felül a Pókaszepetket. A hazaiak játéka a szezon második részére rendkívül összeállt, így ő aligha örülnek annak, hogy hosszú szünet következik a bajnokságban.

Gólszerzők: Majtán T. (2), Pécsi, Szalai, ill. Hemela.

Jók: Majtán T., László, Hajmási, Szalai, ill. Hemela, Fenk, Bertók

Ifjúsági: Zalakaros - Pókaszepetk 1-4.

Szepetnek SE - Femat-Csesztreg KSE 0-3 (0-1)

Szepetnek, 100 néző. Jv.: Kondákor.

Szepetnek: Csáki - Szalai, Farkas, Lenner (Szeiler), Grabant, Nagy, Balázs, Takács (Szabó), Tóth, Sáfrán (Kékesi), Varga. Edző: Iványi Lajos.

Csesztreg: Szommer - Kasza, dr. Fentős, Molnár G., Nemcsics, Szabó Zs., Nagy, Herman (Hermán), Kiss B. (Bagó), Pethő, Szabó P. Edző: Fentős Pál.

A hazai gárda nem tudott igazán nagy ellenállást kifejteni a rutinosabb Csesztreggel szemben, így fejet kellett hajtaniuk a nagyobb tudás előtt.

Gólszerzők: Pethő, Nagy, Szabó P.

Jók: Balázs, Grabant, ill. Nagy, Herman, Szabó P., Pethő

Ifjúsági: Szepetnek - Csesztreg 2-3.

Evo-Komplex Egervári TE- Let's do It Technoroll TE 2-3 (1-3)

Egervár, 100 néző. Jv.: Husz.

Egervár: Németh - Bangó, Hajas (Németh A.), Pilisi, Papp, Cséve, Bognár, Bencsik, Bencze, Csalló, Szente. Játékos-edző: Bencze Péter.

Teskánd: Fábián - Palkó (Kristóf), Szekeres, Pásztor, Szabó, Horváth L., Nyári, Lepár, Horváth J. (Gerencsér), Koczor (Vass), Simon. Edző: Kovács Imre.

Igazán lüktető iramban kezdődött a mérkőzés, hiszen mindkét oldalon volt dolga a kapusoknak. Gólhoz a vendégek álltak közelebb, azonban az irányzékkal problémák adódtak. A 26. percben bal oldali szöglet után Bencze Péter szépen tette vissza a labdát az érkező Csalló elé, utóbbi játékos pedig a kapuba továbbította azt. Nem örülhetett sokáig a vezetésnek az Egervár, hiszen 6 perc múlva Koczor lövése megpattant Pilisin és a meglepett Németh kapus mellett a kapuba hullott. Rá 2 percre már vezettek a vendégek, hiszen Pilisi saját 16-osán belül buktatott egy belépő teskándi játékost (másodszorra), a büntetőt pedig Horváth László a kapu közepébe lőtte. A félidőben Hajas István lett rosszul, őt le is kellett cserélni. Jobbulást kívánunk a játékosnak! A 2. játékrészben tovább növelte előnyét Szabó fejese után a Teskánd, amire Csalló még válaszolni tudott, így a vége 3-2 lett. A 80. percben Horváth csúszott rá Bangó lábára, utóbbi játékos pedig rossz néven vette ezt és meglökte ellenfelét. Nagy csetepaté után a játékvezető Bangónak felmutatta 2. sárga lapját, Horváthot pedig kapásból kiállította. Ami a balhét illeti, itt nem volt vége, hiszen a pálya szélén is elszabadultak az indulatok, a szervezőknek sok gondjuk akadt a magukról megfeledkezett szurkolókkal. A Teskánd győzelemmel búcsúzott a 2011-es évtől, és továbbra is a szűk élmezőny után lohol, míg az Egervár szezonja felemásra sikeredett, ők tudnak ennél sokkal többet is...

Gólszerzők: Csalló (2), ill. Koczor, Horváth L., Szabó.

Jók: Csalló, Bencze, Papp, ill. Lepár, Nyári, Pásztor.

Kiállítva: Bangó (80.), ill. Horváth L. (80.).

Ifjúsági: Egervár - Teskánd 1-10.

Kiskanizsai Sáskák SE - Gellénháza-Farkas-Pálinka SE 1-2 (0-2)

Kiskanizsa, 50 néző. Jv.: Kiss.

Kiskanizsa: Kovács - Kálovics, Szántó, Horváth, Farkas (Ganzer), Rajnai, Gyulai, Szelei, Visnovics, Kálcsics, Németh. Edző: Ifjovics Ferenc.

Gellénháza: Széplaki - Friss, Dávid, Farkas T., dr. Matus, Kónya, Bakos D. (Borsos Cs.), Magyar (Borsos D.), Varga, Bakos Cs., Farkas M. (Szegleti). Edző: Molnár Zsolt.

Az első félidei hazai rövidzárlatot jól használták ki a vendégek.

Gólszerzők: Visnovics, ill. Kónya, Bakos Cs.

Jók: senki, ill. dr. Matus, Kónya, Bakos Cs.

Ifjúsági: Sáskák - Gellénháza 8-3.

Lenti TE - Kentaur Sprint Andráshida SC 0-0

Lenti, 150 néző. Jv.: Varga.

Lenti: Balogh - Lőrincz, Balla, Czigány, Kancsal, Kosár, Szekeres, Tóth (Kondákor), Kiss, Völgyi, Pozsgai. Edző: Hermán István.

Andráshida: Osbáth - Sági, Bandics, Kovács L., Luki (Bakonyi), Méhes, Dobos (Huber), Rohonczi, Horváth, Szíjártó, Varga (Kovács B.). Edző: Dobos Sándor.

Küzdelmes mérkőzésen igazságos döntetlen. Balogh Tibor méltón búcsúzott a Lenti TE-től.

Jók: Balogh, Szekeres, Kosár, Balla, ill. Bandics, Szíjártó, Rohonczi, Kovács L.

Ifjúsági: Lenti - Andráshida 3-0.

Műszer Automatika FC Napred - Semjénháza SE 11-0 (7-0)

Tótszentmárton, 300 néző. Jv.: Burut (szlovén).

Napred: Csányi (Horváth Zs.) - Sütő, Kozári, Kovács I., Tislér (Vuk), Kotnyek (Markek P.), Grudics, Kósa (Plánder), Kovács Gy., Markek D., Kőrösi. Edző: Visnovics László.

Semjénháza: Lajkó - Nagy, Csóka, Németh G. (Takács), Mulasics, Stróber, Preksen, Szabó, Billege, Mód, Kuzma. Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Az első percektől fogva támadólag lépett föl a Tótszentmárton és korai góljuk után nem álltak meg, sorra alakították ki az újabb és újabb helyzeteket. Élvezet volt látni a hazaiak rövidpasszos játékát, nem cipelték a labdát, mindenki tette a dolgát, gyakorlatilag hiba nélkül. A Semjénháza összeroppant, míg Visnovics László tanítványai csak amiatt bosszankodhatnak, hogy a kihagyott 11-es miatt nem lett meg a tizenkettő...

Gólszerzők: Kovács Gy. (4), Kőrösi (3), Markek D. (2), Grudics (2).

Jók: Kovács Gy. (a mezőny legjobbja), Kovács I., Grudics, Kőrösi, Markek D., ill. senki.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Semjénháza 3-0.

Zalalövő TK - Miklósfa SE 4-1 (2-0)

Zalalövő, 100 néző. Jv.: Lapat.

Zalalövő: Horváth G. - Horváth P., Erdei, Csáki, Galambos, Járfás (Zelkó), Hozbor (Pásztor), Gál (Wolf), Kaszás, Flander, Nagy Z. (Boros). Edző: Ostrom János.

Miklósfa: Hovánszky - Tóth T., Papp D., Csepregi, Dezső, Verebélyi, Gerencsér (Németh T.), Orbán, Szakmeiszter (Godina), Pongrácz, László. Edző: Kiss István.

Meggyőző teljesítménnyel nyert a Zalalövő, amely ezzel az őszi szezont "bajnokként" zárta.

Gólszerzők: Flander, Gál, Erdei, Nagy Z., ill. Verebélyi.

Jók: az egész csapat, ill. Tóth T., Orbán, Verebélyi.

Ifjúsági: Zalalövő - Miklósfa 5-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!