Foci

2013.06.19. 08:02

Gelsén lett bajnok az Andráshida! (Frissítve a Tungsram-Zalalövő videóösszefoglalóval!)

Gelsén brillírozott egy utolsót a 2010/2011-es szezonban Dobos Sándor csapata, az Andráshida, és hihetetlen tavaszát egy 7-1-es sikerrel lezárva megnyerte a bajnoki címet. A Teskánd foghíjasan is magabiztosan győzte le a Csesztreget, így ők futottak be a 2. helyre. A bronzérmet a Szentgrótot verő Zalakaros szerezte meg. Az Egervár miklósfai bravúrjának köszönhetően a 4. helyen fejezte be a bajnokságot. A tudósítás folyamatosan frissül videókkal, interjúkkal, képgalériákkal!

Urbanics Pál

Z. Becsali-Tungsram LSE - Zalalövő TK 1-4 (1-1)

Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Sándor Z.

Z. Tungsram: Lepár - Balogh, Salamon, Miszori, Erdélyi, Sárközi (Orbán), Gáspár, Kellermann (Szabó), Horváth, Kiss (Lukács), Németh. Edző: Jandovics Jenő.

Zalalövő: Dóra - Kósik, Nagy Á., Zelkó, Hozbor, Gál, Járfás (Balaskó), Kaszás (Lukács), Nagy Z. (Galambos), Luki, Kovács (Horváth). Edző: Ostrom János.

A szombati mérkőzésbe nagy elánnal vetette bele magát a hazai csapat, ennek korán meg is lett az eredménye, hiszen Németh Ákos találatával már a 9. percben megszerezte a vezetést a Tungsram. A hazaiak játékosa egy remek kiugratást követően okosan lőtte a labdát a kifutó Dóra mellett a kapu bal alsó sarkába. Ezt követően azonban fokozatosan vette át a játék irányítását a vendég Zalalövő, akik remekül használták ki a hazaiak hibáit és azt, hogy a Tungsram nem tudta megbecsülni a labdákat, egy jó megoldást követően rendszerint rossz következett. A 23. percben góllá érett a vendégfölény, Nagy Zoltán gyönyörűen emelte át a kifutó Lepáron a labdát egy pofás lövői akció végén. A II. félidő 55. percében Nagy Ádám góljával már a vendégeknél volt az előny, ekkor már érezhetően fáradni látszott a Tungsram, illetve jól láthatóan kijött a két csapat közti fizikális különbség. A mérkőzés 68. percében Salamont kiállította a játékvezető a második sárga lapja után. Az emberelőnyét jól használta ki a Lövő és további két góllal terhelte meg vendéglátója hálóját. Ostrom János csapata ismét bizonyította: remek szakmai munka folyik Zalalövőn, míg Jandovics Jenő Tungsramja nem tudott győzelemmel búcsúzni közönségétől. A mérkőzésről hamarosan videóösszefoglalóval jelentkezünk!

Gólszerzők: Németh, illetve Nagy Á. (2), Nagy Z., Balaskó.

Jók: senki, illetve Nagy Á., Nagy Z., Balaskó, Kósik.

Kiállítva: Salamon (68. p.).

Ifjúsági: Z. Tungsram - Zalalövő 3-3.

Gelse Termál SE - Kentaur ASC 1-7 (1-3)

Gelse, 250 néző. Jv.: Matyi.

Gelse: Horváth L. I. - Simon Z., Mód, Zsoldos S., Horváth L. II., Kálóczi (Zsoldos Sz.), Végh, Horváth R. (Kiss T.), Kovács (Bakonyi), Tóth, Markotán (Horváth F.). Edző: Sziva Nándor.

Andráshida: Babina - Bandics, Tóth L., Mónok (Bakonyi), Sági G., Csáki (Németh), Szíjártó, Török, Dobos (Pintér), Sági A., Sziráki (Kovács). Edző: Dobos Sándor.

Gólszerzők: Mód, illetve Tóth L. (3), Dobos, Sági A., Kovács, Pintér.

Jók: Mód, Tóth L., illetve az egész csapat.

Ifjúsági: Gelse - Andráshida 1-10.

Az Andráshida a várakozásoknak megfelelően nekiesett ellenfelének, mezőnyfölényét korán gólra váltotta. Az első találat után nem sokkal jött a következő is, így a félidő közepén gyakorlatilag eldőlt a mérkőzés, bár Mód gyönyörű szabadrúgásgólja még adott némi reményt a hazaiaknak. Ez a remény azonban több hiú ábrándnál, hiszen az ismét erőtől duzzadó játékot bemutató hidaiak egyre-másra alakították ki helyzeteiket, és iskolajátékkal kiütéses győzelmet arattak az I. osztálytól búcsúzó gelseiek ellen. A mérkőzésen mesterhármast szerző Tóth László 23 góllal a gólkirályi címet is bezsebelte. Az Andráshida parádés tavaszt futva az őszi 8. helyezésről teljesen megérdemelten szerezte meg a bajnoki címet. Hamarosan videókkal jelentkezünk a mérkőzésről, az ünneplésről és megszólalnak a hősök is kameránk előtt! Addig is egy kis előzetes arról, hogyan ünnepelt 2010/2011 bajnoka.

Villáminterjú a mérkőzés után Tóth Lászlóval és Török Tamással!

A sikeredző, Dobos Sándor is megszólalt, ráadásul azt is elárulta, miben hasonlít Czene Attila olimpiai aranyérme az ASC bajnoki címéhez!

A sikerekhez elengedhetetlen a jó háttér, Kugler László elnök szerint azonban ennél több, igazi család a Kentaur-Andráshida SC.

Tóth-Hús Pókaszepetk SE - Semjénháza SE 0-0

Pókaszepetk, 200 néző. Jv.: Szente.

Pókaszepetk: Csécs S. - Orbán (Füzi), Hemela (Csécs Z.), Tibola, Pintyőke, Büki, Deák, Száraz, László, Bertók, Mondai. Edző: Németh Ferenc.

Semjénháza: Lajkó - Kónya, Csóka, Nagy R., Németh I., Korpics, Preksen, Stróber, Kuzma, Pázmándi, Németh G. Edző: Stróber Attila.

Az indulatokkal indokolatlanul túlfűtött mérkőzést Csécs I. félidei kiállítása ellenére döntetlenre tudta hozni a hazai gárda a Semjénháza ellen.

Jók: Száraz, László, Bertók, Mondai, illetve Lajkó, Stróber, Kuzma.

Kiállítva: Csécs S. (40. p.).

Ifjúsági: Pókaszepetk - Semjénháza 7-0.

Gránit Gyógyfürdő SE - Zalaszentgróti VFC 2-0 (0-0)

Zalakaros, 100 néző. Jv.: Kondákor.

Zalakaros: Munkácsi - Kolperger, Majtán T., Hollender, Beke, Szollár, Szalai, Szabó, Hajmási, Matján G., László. Edző: Harcz Lajos.

Zalaszentgrót: Horváth Á. - Fodor, Balogh Á., László (Virágh), Balogh Z. (Balogh T.), Láncz, Horváth B. (Ferenczi), Vasas (Kovács D.), Komoróczi, Tóth D., Varsányi. Edző: Fejérvári Ferenc.

Sokáig birkóztak egymással a felek, a II. félidő derekán aztán, Fodor kiállítása után eldőlt a mérkőzés. A Zalakaros győzelmével megszerezte a bronzérmet, melynek értékét növeli, hogy tavasszal sokszor erőn felül teljesített a fürdőhelyi gárda.

Gólszerzők: Szollár, Szabó.

Jók: Szollár (a mezőny legjobbja), Hajmási, Beke, László, illetve Varsányi, Komoróczi, Vasas.

Kiállítva: Fodor (54. p.).

Ifjúsági: Zalakaros - Zalaszentgrót 0-11.

Tormafölde SE - FC Napred 3-3 (2-2)

Tormafölde, 150 néző. Jv.: Kovács Zs.

Tormafölde: Pál  Holl (Szabó), Kovács (Kocsis), Tóth, Pörzse, Polgár Sz., Polgár K., Kondákor, Nagy, Sós, Igazi (Horváth). Edző: Hermán István.

FC Napred: Csányi  Simon, Kozári, Plander, Vuk (Horváth), Markek, Kósa (ifj. Csányi), Grudics, Kolber, Vörös, Kovács. Edző: Markek István.

Háromszor is vezetett a jó napot kifogó Tormafölde, azonban a Tótszentmártonnak mindig volt válasza, így igazságos döntetlen lett a vége.

Gólszerzők: Nagy, Polgár Sz., Pörzse, illetve Vörös, Kolber (2).

Jók: Polgár K., Polgár Sz., Soós, Nagy, illetve Kolber, Vörös, Kozári.

Kiállítva: Markek (86. p.).

Ifjúsági: Tormafölde - FC Napred 0-1.

Miklósfa SE - Egervári TE 1-2 (0-2)

Miklósfa, 350 néző. Jv.: Kiss N.

Miklósfa: Hovánszki  Tóth (Godina), Papp, Csepregi, Gerencsér, Orbán, Matyók (Panka), Béli, Jakab, László, Németh (Freischmid). Edző: Kiss István.

Egervár: Németh  Cséve, Pilisi, Papp, Farkas, Dömötör (Varga), Csalló, Bencze, Bognár, Kónya (Csík), Borsos Cs. (Borsos D.). Edző: Csányi Imre.

Ha hinni lehet a pálya széli pletykáknak, akkor ilyen formában utoljára lépett pályára az egervári csapat. Az viszont tény, hogy az utóbbi időben a Miklósfa nagyon összeszedte magát, így Csányi Imre csapatának győzelme mindenképpen a bravúr kategóriába sorolható. Az Egervári TE remek szezont futott, győzelmével a 4. helyen zárta a bajnokságot.

Gólszerzők: Csepregi, illetve Dömötör, Borsos Cs. 

Jók: Hovánszki, Béli, Matyók, László, illetve Papp, Bencze.

Ifjúsági: Mikósfa - Egervár 14-1.

Haladás SE Pacsa - Lenti TE 3-3 (2-0)

Pacsa, 100 néző. Jv.: Husz.

Pacsa: Szommer - Henczi, Oláh, Kovács B., Magyar I., Blaskovics, Kelemen, Mészáros G., Flander, Bokor, Balhási. Edző: Tóth Attila.

Lenti: Sárkány - Lőrincz (Fehér), Balog Cs., Magyar A. (Kancsal), Szabó, Horváth (Boa), Szekeres, Kiss, Hóbor, Völgyi, Pozsgai. Edző: Németh Imre.

A Lenti rengeteg helyzetet kidolgozott, ám ezek rendre elakadtak Szommer kapusban, így a hazaiak megnyugtató kétgólos előnnyel térhettek pihenőre szünetben. A II. félidőben összekapta magát a vendégcsapat, azonban 1 pontnál többet nem tudtak elhozni az egész szezonban rapszodikusan szereplő Pacsa otthonából.

Gólszerzők: Kelemen (2), Bokor, illetve Hóbor (2), Völgyi.

Jók: Szommer (a mezőny legjobbja), Kelemen, Kovács B., illetve Völgyi, Hóbor, Szekeres.

Ifjúsági: Pacsa - Lenti 1-6.

Az előző fordulóban a Tungsramot verte jó mérkőzésen a Lenti. Videóösszefoglaló a mérkőzésről.

Let's do it Technoroll TE - KSE Csesztreg 3-2 (1-0)

Teskánd, 250 néző. Jv.: Lakics P.

Teskánd: Fábián (Széplaki) - Zsuppán, Szita, Pásztor (Nyári), Szabó A., Lepár, Szabó B. (Farkas), Nagy S., Gerencsér (Kristóf), Simon, Horváth. Edző: Kovács Imre.

Csesztreg: Pajor (Pesti) - Kocsis, Elek, Kovács P., Horváth, Csóbor, Nemcsics, Németh I., Kiss, Bajor (Kovács V.), Pethő. Edző: Fentős Pál.

A tartalékosan játszó hazaiak már 3-0-ra is vezettek, a csesztregiek azonban nem adták fel, és a végén kicsit meghúzogatták az oroszlán bajuszát. Összességében azonban nem forgott veszélyben a hazaiak győzelme, akik így másodikként zárták a szezont.

Gólszerzők: Gerencsér (2), Horváth, illetve Németh I. (2).

Jók: Simon, Gerencsér, Lepár, illetve Németh I., Nemcsics, Pethő.

Ifjúsági: Teskánd - Csesztreg 7-0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!