Foci

2013.06.19. 09:52

Bajnokverés Csesztregen! (frissítve az Egervár-Miklósfa videóösszefoglalóval!)

Szombaton igazi rangadóval folytatódott a megyei bajnokság, hiszen Csesztregen a bajnok Andráshida lépett zöld gyepre. A három pontot megérdemelten szerezte meg Fentős Pál csapata, így a hidaiak már a 2. fordulóban kénytelenek lemondani a makulátlan mérlegről. A másik szombati mérkőzésen a Tungsram otthon tartott a három pontot a Zalakarossal szemben. Vasárnap megszerezte első győzelmét a Lenti, a Szentgrót és az Egervár, míg a Teskánd magabiztosan győzte le a kiskanizsai újonc csapatot. A forduló leggólzáporosabb mérkőzését Lövőn játszották, ahol 4-3-ra győzött a hazai gárda a Szepetk ellen. Eredmények. Az összeállítás folyamatosn bővül!

Urbanics Pál

Femat Csesztreg SE Kentaur Sprint Andráshida SC 1-0 (1-0)

Csesztreg, 300  néző. Jv.: Husz

Csesztreg:  Szommer - Elek, Molnár, Fentős, Nemsics, Kiss (Szabó P.), Szabó Zs., Németh, Nagy, Pethő, Bagó (Hermán). Edző: Fentős Pál.

Andráshida: Babina - Bandics, Török, Varga, Luki, Sági A., Sági G., Méhes, Kovács, Horváth (Tóth), Rohonczi (Francz). Edző: Dobos Sándor.

A várakozásoknak megfelelően nagy érdeklődés mellett játszották le a Csesztreg-Hida meccset, ahol az első perctől fogva nagyobb fordulatszámon pörgő hazaiak ragadták meg a kezdeményezést. A 24. percben góllá érett a Csesztreg mezőnyfölénye, amikor Pethő János középen betört a vendégek tizenhatosán belülre, és egy csel után okosan elgurította a labdát  Babina mellett, ami így a jobb alsó sarokban kötött ki. A bekapott gól után magára talált a bajnokcsapat, sorra alakította ki a helyzeteiket, amiket azonban vagy a támadók rossz döntése, vagy Szommer bravúros védéseinek köszönhetően nem tudtak gólra váltani. A Csesztreg rendkívül taktikusan futbalozott, és ha jobban koncentrálnak a kontráik végén, bizony nagyobb különbségü is lehetett volna a győzelmük, aminek jogosságához egy percig sem fér kétség. 

A videoösszefoglaló ezúttal is Horváth "Sityu" István érdeme!

Gólszerző: Pethő

Jók: Az egész hazai csapat, illetve Török, Varga.

Ifjúsági: Csesztreg - Andráshida 5-0

Z.Becsali Tungsram LSE - Gránit Gyógyfürdő SE 3-2 (3-1)

Zalaegerszeg, 100 néző. Jv.: Siket

Becsali: Lepár - Balogh (Erdélyi, Bodán, Salamon, Szekres, Domján, Gáspár Farkas (Sárközi), Horváth Z. (Molnár), Lukács (Kiss), Orbán. Edző: Jandovics Jenő.

Zalakaros: Munkácsi - Hollender, Hajmási, Majtán, Bele, Kolperger, Korpics, László, Majtán, Pécsi (Jónás), Hazai. Edző: Harcz Lajos.

Jó iramú mérkőzés, megérdemelt hazai győzelem.

Gólszerzők: Farkas, Orbán, Gáspár, illetve Hazai (2)

Jók: Lepár, Orbán, Lukács, illetve Hazai

Ifjúsági: Becsali - Zalakaros 7-5.

Kiskanizsai Sáskák - Let's Do it Technoroll TE 0-3 (0-3)

Kiskanizsa,  150 néző. Jv.: Berke

Kiskanizsa: Borsos - Csordás, Gyulai, Szántó, Horváth, Kálovics, Visnovics (Ganzer), Rajnai (Cserfő), Szelei (Farkas), Simon, Kálcsics (Németh). Edző: Ifjovics Ferenc.

Teskánd: Fábián - Szabó, Szekeres, Szita, Vass, Simon (Németh), Nyári (Nagy P.), Lepár, Gerencsér (Koczor), Palkó (Németh), Horváth. Edző: Kovács Imre.

Ifjovics Ferenc csapatának még szoknia kell a megyei I. iramát, légkörét, ez jól látszódott a mérkőzés I. félidején, amikor a rutinos teskándiak többször is könnyűszerrel kerültek a hazai védelem mögé. Az I. félidőben gyakorlatilag eldőlt a 3 pont sorsa, a teskándiak megérdemelten szerezték meg a győzelmet.

Gólszerzők: Gerencsér, Horváth, Lepár.

Jók: Gyulai, Csordás, illetve Horváth, Simon, Lepár.

Ifjúsági: Kiskanizsa - Teskánd 3-5.

Lenti TE - Semjénháza SE 5-1 (3-0)

Lenti, 250  néző. Jv.: Kiss

Lenti:  Balogh - Lőrincz (Horváth M.), Kondákor, Kancsal (Orbán), Hóbor, Nagy D., Czigány, Tóth, Kosár (Szalai), Völgyi, Pozsgai (Kiss). Edző: Hermán István.

Semjénháza:  Lajkó - Nagy, Csóka, Mulasics, Preksen (Jankovics), Kuzma, Stróber, Kónya, Mód, Németh, Tóth. Játékos-edző: Csóka Zsolt.

Az I. félidőben helyenként tetszetősen is játszva szerzett háromgólos előnyt Hermán István csapata, amely fontos 3 pontot szerzett a kissé ziláltan játszó vendégek ellen.

A videót Horváth István készítette

Gólszerzők:  Völgyi (2), Nagy D., Tóth, Horváth M., illetve Kónya.

Jók:  Kondákor, Völgyi, Nagy, illetve senki.

Ifjúsági: Lenti - Semjénháza 11-0.

Evo-Komplex Egervári TE - Miklósfa SE 1-0 (0-0)

Egervár, 100 néző. Jv.: Simon

Egervár: Németh - Hajas, Pilisi, Horváth, Cséve, Dömötör (Bangó), Papp, Bognár, Bencze (Varga Sz.), Szente, Csalló. Játékos-edző: Bencze Péter.

Miklósfa:  Hovánszki - Gerencsér (Tóth), Papp, Verebélyi, Dezső, Anger (Szakmeiszter), Matyók (Németh), Orbán (Dukai), Varga, László, Zrinszki (Auer). Edző: Kiss István.

Az első percektől fogva támadólag lépett fel az egervári csapat, leginkább a jobb szélen vezetett támadásaik rendre zavart okoztak a vendégvédelemben. Az első negyedóra után komoly érvágást szenvedett el az Egervár, hiszen egy ütemtelen becsúszás után Bencze Péter játékos-edző cserét kért, a helyén Varga játszott tovább. Ez nem nagyon zavarta meg a hazaiakat, az, hogy az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult, nagyban köszönhető Hovánszki kapusnak, aki magabiztosan védte a hálóját. A II. félidő számára is rosszul kezdődött, igaz, nem rajta múlt, hogy Horváth remekül eltalált lövése a bal felső sarokban kötött ki. Ez az átlövésgól meg is pecsételte a vendégek sorsát, akik láthatóan védekezésre rendeződtek be és megelégedtek volna egy 0-0-ás döntetlennel. Bencze Péter csapata tovább növelhette volna előnyét, ezúttal azonban elpártolt tőlük a szerencse, de a három pont így is megérdemelten került egervári kézbe. A mérkőzésről hamarosan videoösszefoglalóval jelentkezünk!

Gólszerző:  Horváth.

Jók:  Az egész csapat (Horváth a mezőny legjobbja), illetve Papp, Verebélyi, Hovánszki.

Ifjúsági: Egervár - Miklósfa 1-7

Műszer Automatika FC Napred - Zalaszentgróti VFC 0-2 (0-0)

Tótszentmárton, 250 néző. Jv.: Aczél.

Tótszentmárton:  Csányi - Grudics, Kozári, Plánder (Kósa), Tislér, Horváth (Markek B.), Szenusz, Kovács I., Kőrösi (Molnár), Markak P., Kovács B. Edző: Visnovics László.

Zalaszentgrót:  Tóth Zs. - Balogh Z. (Balogh Á.), Éder, Vasas, Kovács Zs., Fodor, Varsányi (Kovács), Tóth D., Virág (Horváth), Propszt, Komoróczi (László). Edző: Fejérvári Ferenc.

A Napred csapata ezúttal nem találta ellenszerét az összeszedetten játszó vendégeknek, akik magabiztos győzelmet arattak.

Gólszerzők:  Fodor, Varsányi.

Jók: A hazaiaktól senki, illetve Propszt, Tóth D., Varsányi, Komoróczi, Fodor.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Zalaszentgrót 2-6.

Zalalövő TK - Tóth-Hús Zalagrár Pókaszepetk SE 4-3  (3-2)

Zalalövő, 200 néző. Jv.: Halász

Zalalövő: Horváth G. - Csáki, Horváth P., Kósik, Nagy, Gál, Kaszás, Járfás (Zelkó), Flander, Nagy Zs. (Balaskó), Hozbor. Edző: Ostrom János

Pókaszepetk:  Juhász - Tibola (Huszár), Pintyőke, Fenk, Csík, Büki, László (Varga), Mondai (Csécs S.), Bertók, Csécs Z., Hemela. Edző: Németh Ferenc.

Gólzáporos mérkőzés volt, amelyen a hazaiak jobb helyzetkihasználása döntött.

Gólszerzők: Horváth, Gál, Flander, Hozbor, illetve Hemela, Csécs, Büki.

Jók:  Hozbor, Flander, Járfás, Kósik, illetve Juhász, Csécs, Hemela.

Ifjúsági: Zalalövő - Pókaszepetk 1-1.

Gellénháza Farkas Pálinka - Szepetnek SE 1-0 (1-0)

Gellénháza, 150  néző. Jv.: Molnár.

Gellénháza:  Tóth B. - Friss, Matus, Farkas M., Miklós, Szegleti Sz. (Dávid), Farkas T. (Bakos Cs.), Balog Cs. (Katona), Kónya, Borsos Cs.(Krajczár), Varga Z.  Edző: Csányi Imre.

Szepetnek:  Csáki - Plenner, Farkas, Kovács (Varga), Tóth, Kalinics, Balázs, Nagy, Takács, Sáfrány, Iványi. Edző: Iványi Lajos.

Csányi Imre csapata ezúttal is összeszedetten játszott, és három ponttal gazdagodott az újonc csapatok rangadóján.

Gólszerző: Varga Z.

Jók: Farkas M., Farkas T., illetve az egész vendégcsapat.

Ifjúsági: Gellénháza - Szepetnek 2-1.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!