Foci

2013.06.19. 10:43

A döntő a céljuk: az Andráshida is a Sport M Kupában

Révbe ért a Kentaur Sprint Andráshida labdarúgócsapata, amely a minap kapta meg az értesítést: ott vannak a Sport M Kupa legjobb négy csapata között, azaz jövő tavasszal a fináléba kerülésért játszhatnak.

Kerkai Attila


- Nemrég kaptuk meg az MLSZ határozatát, hogy a Jánossormorja, a Töltéstava és a Bóly társaságában mi is ott vagyunk a négy legjobb csapat között - osztotta meg velünk az örömteli tényt Kugler László, az Andráshida elnöke. - A megyei szinten játszó csapatok közül azok jutnak ide, melyek a legtovább jutnak a Magyar Kupa éppen zajló sorozatában és a legmagasabban jegyezett ellenfelekkel szemben esnek ki. Minket az élvonalbeli Kaposvár búcsúztatott a 3. fordulóban, tehát tudtuk, hogy ott lehetünk a négy között. Eddig négy alkalommal jutottunk el eddig, de egyszer sem volt olyan jó a mutatónk, hogy a négy közé kerüljünk. Egészen mostanáig, ami óriási motivációt jelent a csapatnak, ugyanis az elődöntőből igenis tovább akarunk jutni, s akkor a Magyar Kupa fináléjának előmérkőzését mi játszhatjuk.

A Sport M Kupa négy csapatát a földrajzi fekvéseket figyelembe véve párosítják össze, s bár hivalatosan ez még nem történt meg, valószínűleg az Andráshioda a Bóllyal, a Jánosháza pedig a Töltéstavával találkozik majd az elődöntőben. Futball

Ezek is érdekelhetik