Foci

2012.09.30. 17:08

NB III - Bakony-csoport: hét pont zsebben

Zalaegerszeg – A magyar labdarúgás harmadik vonalában a 7. fordulót játszották a hétvégén – a Bakony-csoportban szép zalai sikerekkel.

zaol.hu

Móri SE–Tarr Sprint- Andráshida
1-2 (0-1)

Mór, 200 néző. Jv.: Kovács. Andráshida: Osbáth – Török, Sági G., Gál, Varga Sz. – Rohonczi, Tóth L. (Horváth L.), Domján (Szíjártó), Wittman – Sági A. (Kovács L.), Horváth T. Edző: Dobos Sándor. Már a 2. percben megszerezte a vezetést a vendégcsapat, mely végig irányított és jó pár helyzetet is kihagyott aztán. A megérdemelt sikert arató zalaiak második találata a 93. percben esett, majd a Mór két percre rá szépített. Az ASC 2. a táblázaton. Gólszerzők: Marosvölgyi, illetve. Tóth L., Gál. Jók a zalaiak közül: Török, Tóth L., Gál, Rohonczi.

Hévíz SK–Dorogi FC
0-0
Hévíz, 200 néző. Jv.: Ábrahám. HSK: Szabó – Herbály, Balogh, Borsos (Torsa), Rácz – Karika, Karakai (Dudar), Bárkányi, Fisli A. – Horváth M., Kóny. Edző: Fisli Gyula. Jó hangulatú mérkőzésen a kapufát kétszer is eltaláló Hévíz közelebb állt a győzelemhez. A fordulóról fordulóra egyre érettebb játékot mutató fürdővárosi fiataloktól azonban ezúttal elpártolt a futballszerencse. Jók: Fisli A., Balogh, Karika. Új Lombard Sport Kft.– NTE 1866-Horváth MÉH
0-1 (0-0)
Pápa, 50 néző. Jv.: Szvorda. NTE: Freischmid – Rákhely, Baranyai, Cserfő, Szép – László (Petanovics), Bozsoki, Kotnyek, Nagy T. – Babati, Rieger (Bagarus). Edző: Koller Zoltán. A játékot szinte végig a hazaiak irányították, ám a kanizsaiak zárt védekezésével nem tudtak mit kezdeni. A vendégek viszont kevés lehetőségük közül egyet a 66. percben (bomba)gólra váltottak, s így értékes pontokhoz jutottak. Az NTE sikerével a 3. helyre lépett előre a tabellán. Gólszerző: Rieger. Jók: az egész csapat.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!