Foci

2012.05.10. 06:29

Rudnevs fél lábbal már Hamburgban

Zalaegerszeg - Német sajtóhírek szerint elkelt a lett Artjoms Rudnevs, aki a tegnapi híradások szerint a német Hamburg együtteséhez szerződik a lengyel Lech Poznantól.

Kerkai Attila

Az információ különösen itt Zalában érdekes, hiszen nem titok: a ZTE FC-től két éve a lengyel együtteshez szerződött Rudnevs továbbadásából a kék-fehérek is még részesednek húsz százalékkal. Rudnevs a most véget ért szezonban 22 gólig jutott a lengyel élvonalban, és a német sajtó szerint kedden este a Hamburg felügyelőbizottsága jóváhagyta bizonyos keretek között a lett leigazolását. Meg nem erősített információk szerint 2,5 és 3,5 millió eurót fizet a HSV Rudnevsért. A Kicker internetes oldalán azt is olvasni lehetett, hogy Frank Arnesen sportigazgató vágya, hogy a holland válogatott, a liverpool támadója, Dirk Kuijt is hozzájuk kerüljön.

Nagy Ferenccel, a ZTE FC elnökével tegnap este beszélve elmondta, ők is figyelik volt játékosuk további sorsának alakulását és ha nyélbe üttetik az üzlet, akkor 150-200 millió forintot is kaphat még az egerszegi klub.



Futball

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!