Foci

2012.04.03. 06:29

Nagy Ferenc: ''Ha kiesünk, komoly döntések kellenek...''

Szombati újabb vereségével a ZTE FC labdarúgócsapata tovább zuhant a kiesés felé, bár matematikailag még kiharcolhatja az élvonalban maradást. A Győr elleni 0-2 után a szurkolók is már a lehetsé-ges jövőképet ''kutatják''...

Kerkai Attila

- Csak az a baj, hogy úgysem bírom ki...

Elégedett éppenséggel Nagy Ferenc sem volt, aki információink szerint tegnap a csapattal és a szakmai vezetéssel találkozott. Mindezt a klub első embere is megerősítette:

- A mai találkozón elmondtam: emelt fővel ki lehet kapni, ha jobb az ellenfél, de úgy nem, ha nem hajt mindenki. Az nem képesség kérdése, hogy fusson egy játékos. A probléma számomra továbbra is ott van, hogy a nevek alapján ennek a csapatnak nem szabadna utolsónak lennie...

A jövőt firtató kérdésünkre - nevezetesen: milyen elképzelései vannak arra az esetre, ha kiesik a csapat - az elnök-tulajdonos így válaszolt:- A koncepció az, hogy felmérjük: a mostani állományból ki az, aki segíthet és kik azok a saját utánpótlásban, akik a jövő Zetéjében helyet kaphatnak. Ha megtörténik a kiesés, el kell dönteni, miként lehet visszajutni, de rengeteg a nyitott kérdés. Most nem mennék bele a részletekbe.

Megkérdeztük azt is, hiszen fontos tényező: Nagy Ferenc vállalja-e a másodosztályt is, mint tulajdonos?

- Ezt majd eldöntöm, és a következő hetek is sok mindent tisztáznak. Amennyiben kiesünk, összességében komoly gazdasági potenciálra lesz szükség ahhoz, hogy azonnal, újra megcélozzuk az élvonalat - válaszolta Nagy Ferenc.

A ZTE FC szombati játékában azért akadtak pozitívumok is. Az elnyûhetetlen  Kocsárdi Gergely 450. mérkôzésén lépett pályára, akit a következô, vasárnapi,FTC elleni találkozón külön is köszöntenek. A nemrég szerzôdtetett Mladen Brkic pedig játékával, hozzáállásával joggal vívta ki a nézôk elismerését.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!