Foci

2011.11.16. 07:25

Gólzáporos 13. forduló (videókkal!)

Szombaton folytatta remek menetelését a Zalakaros, a Miklósfa legyőzésével sorozatban ötödször gyűjtötték be a 3 pontot. A másik két szombati meccsen a Semjénháza nyert a Tungsram ellen, míg az újoncrangadón a Szepetnek gyűjtötte be a győzelmet. Vasárnap igazi gólzápor volt, a Szentgrót két kiállítás ellenére is fölényesen győzött, de Egerváron sem fukarkodtak a gólokkal. A Lenti otthon kapott egy négyest a Csesztregtől, a forduló rangadóján pedig a Zalalövő győzött a Teskánd ellen. A tudósítás folyamatosan frissül. Eredmények:

Urbanics Pál

Gránit Gyógyfürdő SE - Miklósfa SE 3-0 (2-0)

Zalakaros, 100 néző. Jv.: Vass Zs.

Zalakaros: Munkácsi - Hajmási, Korpics, Majtán T., Hollender, Kolperger (Beke), László, Szollár, Majtán G., Pécsi (Nagy R.), Szalai. Edző: Harcz Lajos.

Miklósfa: Hovánszky - Tóth T. (Gerencsér), Csepregi, Papp, Dezső, Godina (Németh T.), Orbán, Verebélyi, Zrinszki, László, Szakmeiszter. Edző: Kiss István.

Hideg szombati délután esett egymásnak a két csapat, mégpedig úgy, hogy a hazaiakon látszott az elszántság, hiszen már 4 forduló óta veretlenek. Ennek megfelelően sokkal többet birtokolták a labdát már az első percektől, ami a 11. percben gólban is megnyilvánult: egy távoli lövés utáni kipattanót lőtte Pécsi a bal felső sarokba: 1-0. A gól után sem változott sokat a játék képe, hiszen hiába próbálkoztak a vendégek, utolsó passzaik rendre rosszul sikerültek. Egy szabadrúgás után kis híján mégis egyenlíteni tudtak, azonban Munkácsi nagyot védett a jobb alsó saroknál. Ami nem ment az egyik, az ment a másik oldalon: a 36. percben Pécsi tálalt gyönyörűen a balösszekötő helyén felfutó Majtán elé, aki futtából kilőtte Hovánszky kapujának bal alsó sarkát: 2-0. A második félidő nagy hazai helyzettel indult, Hajmási fejese találta telibe a keresztlécet egy bal oldali szöglet után. A félidő derekán a Miklósfa két óriási ziccert is kihagyott, és ahogy ilyenkor lenni szokott az ellenfél büntetett: a 81. percben Papp Dávid  szerelését ítélte szabálytalannak a spori, és mivel a tizenhatoson belül volt az eset 11-est kapott a Zalakaros. A büntetőt Szalai lőtte az ellenkező irányba mozduló Hovánszky mellett a bal alsó sarokba: 3-0. A mérkőzést összességében simán hozta a hazai gárda, így immár 5 forduló óta tart remek szériájuk, utoljára a 8. fordulóban kaptak ki a Csesztreg vendégeként október 8-án. Harcz Lajos csapata rendkívül taktikusan és fegyelmezetten játszik, velük hosszú távon is számolni kell a megyei elsőosztályban!

Gólszerzők: Pécsi, Majtán G., Szalai.

Jók: Pécsi, Hajmási, Szalai, Majtán T., illetve Szakmeiszter, Papp, Verebélyi.

Ifjúsági: Zalakaros - Miklósfa 2-2.

Z. Becsali Tungsram LSE - Semjénháza SE 0-1 (0-0)

Zalaegerszeg, 70 néző. Jv.: Földszin Attila (Szép II. Sándor, Földszin Balázs).

Tungsram: Balogh - Szekeres, Bogdán, Salamon, Erdélyi (Gáspár), Sárközi, Lukács, Németh,  Kiss, Orbán (Goldfinger). Edző: Lepár Attila

Semjénháza: Lajkó - Nagy, Németh, Mulasics, Preksen, Kuzma, Csóka, Kónya, Stróber, Mód, Németh I. Edző: Csóka Zsolt.

Sárga lap: Kuzma, Kónya

Kiállítás: Németh I. (reklamálásért)

- A 20. percben, a hazaiak jobb oldalról Orbán által átívelt labdája átszállt a védők és a kapus felett is, így a hosszún érkező Kiss fejelhetett, azonban az érkező kapusban a gólvonalon elakadt a labda.

- A 35. percben, a vendégek röviden kimentett labdáját az előre húzódó Bogdán újból kapura  küldte, mely egy védőn megpattanva a kapuba tartott, azonban a kapus ismét bravúrral kapu fölé tolta a játékszert.

- A 48. percben,  a második félidő elején Orbán került ismét óriási gólszerzési helyzetbe, azonban rossz megoldást választva fölé emelte a labdát.

- A 80.percben, bal oldali beadás átszállt a hosszú oldalra, ahol Gáspár érkezett és a kapufa közelében visszakanyarította a labdát kapura, azonban a felé rohanó vendég kapus kisodorta a az alapvonalon túlra.

- A 90. percben, egy hazai eladott labdával indítottak ellentámadást a vendégek, mely végén Kónya jobb oldalról középre lőtte a rá támadó védő mellett a labdát és az érkező Nagy -nak csak a kapuba kellett pofoznia 3m-ről a labdát (0:1).

A mérkőzés nagyon langyos tempóban kezdődött és kellett egy kis idő mire a játékba lendültek  a csapatok. A hazaiak nagy erőket mozgósítottak a góllövés érdekében, de a legjobb helyzetekben sem voltak képesek gólt szerezni. A vendégek zártan próbáltak védekezni és mindent megtettek a hazaiak gólszerzésének megakadályozására, mely végül sikerült és a mérkőzés legvégén kihasználták egyetlen helyzetük.

Jók: Salamon, illetve senki

Ifjúsági: Z. Becsali Tungsram LSE - Semjénháza SE 2-5 (0-2)

Tudósított: Németh Attila

Szepetnek - Kiskanizsai Sáskák 1-0 (1-0)

Szepetnek, 100 néző. Jv.: Aczél.

Szepetnek: Csáki - Szalai, Farkas, Lenner, Grabant (Szabó B.), Nagy, Balázs G., Budai (Szeiler), Takács (Kékesi), Varga, Tóth. Edző: Iványi Lajos.

Kiskanizsa: Kovács Zs. - Ganzer, Csordás, Szántó (Cserfő H.), Kálovics, Rajnai, Gyulai, Németh, Simon, Kálcsics, Visnovics. Edző: Ifjovics Ferenc.

Az alsóházi, zsomszédvári rangadón a hazaiak megérdemelten nyertek.

Gólszerző: Grabant.

Jók: Farkas, Grabant, Takács, illetve Csordás.

Ifjúsági: Szepetnek - Kiskanizsa 1-2.

Tóth Hús-Zalagrár Pókaszepetk - Zalaszentgrót 2-5 (1-3)

Pókaszepetk, 300 néző. Jv.: Dávid.

Pókaszepetk: Juhász - Tibola, Pintyőke, Csik, László, Fenk (Varga), Száraz, Büki, Csécs Z., Hemela (Füzi), Bertók (Csécs S.). Edző: Németh Ferenc.

Zalaszentgrót: Tóth Zs. - Balogh Á., Fodor (Éder), Kovács Zs., Balogh Z.,  Páli, Kovács D., Varsányi (Propszt), Vasas, Tóth D. (Virágh), Komoróczi. Edző: Rózsa László.

Megérdemelt győzelmet aratott a kilenc emberrel küzdő Zalaszentgrót a gyengén futballozó Pókaszepetk ellen.

Gólszerzők: Csik, Büki, illetve Varsányi, Vasas, Tóth D. (3).

Jók: Csécs Z., Csik, Száraz, illetve az egész csapat.

Kiállítva: Kovács D. (25.), Tóth Zs. (66.), mindkettő Zalaszentgrót.

Ifjúsági: Pókaszepetk - Zalaszentgrót 1-5.

Lenti TE - Femat-Csesztreg 1-4 (1-2)

Lenti, 400 néző. Jv.: Kiss N.

Lenti: Balogh - Czigány, Balla, Kondákor, Kancsal (Horváth), Szalai (Hóbor), Nagy (Orbán), Tóth, Kosár (Szekeres), Pozsgai (Kiss), Völgyi. Edző: Hermán István.

Csesztreg: Szommer - Kasza, dr. Fentős, Molnár, Nemsics (Elek), Bagó, Szabó Zs., Nagy, Kiss (Csóbor), Szabó P. (Hermán), Pethő. Edző: Fentős Pál.

Megérdemelt vendégsiker.

Gólszerzők: Völgyi, illetve, Hermán, Bagó, Nagy, Pethő.

Jók: senki, illetve az egész csapat.

Ifjúsági: Lenti - Csesztreg 3-0.

Evo-Komplex Egervár - Gellénháza-Farkas Pálinka 6-2 (4-1)

Egervár, 100 néző. Jv.: Siket.

Egervár: Németh D. (Varga Zs.) - Varga Sz., Hajas, Pilisi, Dömötör, Cséve (Bangó), Szente, Bognár, Papp, Csalló, Bencze. Játékos-edző: Bencze Péter.

Gellénháza: Tóth - Bakos Cs., Farkas M., Bakos D., Gulyás, Friss, Magyar, Dávid, Borsos Cs. (Szegleti), Varga (Krajczár), Kónya, (Borsos D.). Edző: Molnár Zsolt.

A nagy kedvvel játszó hazai csapat megérdemelt, kiütéses győzelmet aratott.

Gólszerzők: Csalló (3), Bognár, Papp, Varga Sz., illetve Dávid (2).

Jók: Csalló (a mezőny legjobbja), Dömötör, Papp, Varga Sz., Szente, illetve Kónya, Bakos D., Dávid.

Ifjúsági: Egervár - Gellénháza 1-5.

Műszer Automatika Tótszentmárton - Kentaur Sprint-Andráshida 3-6 (1-4)

Tótszentmárton, 300 néző. Jv.: Mertik (szlovén.

Tótszentmárton: Horváth - Sütő, Plánder (Markek P.), Kozári, Kovács I., Tislér (Fenusz), Kotnyek (Kósa), Grudics, Kovács Gy., Markek D., Kőrösi. Edző: Visnovics László.

Andráshida: Osbáth - Sági A., Bandics, Rohonczi (Kovács B.), Horváth T., Sági G., Szíjártó, Varga (Németh), Dobos  (Kovács), Méhes  (Tóth D.), Bakonyi (Luki). Edző: Dobos Sándor.

Az első félidőben eldőlt.

Gólszerzők: Kozári (11-esből), Kovács Gy., Grudics, illletve Sági G. (3), Grudics (öngól), Dobos, Szíjártó.

Jók: senki, illetve Sági G. (a mezőny legjobbja), Rohonczi, Bandics, Dobos.

Ifjúsági: Tótszentmárton - Andráshida 3-1.

Zalalövő - Technoroll-Teskánd 1-0 (0-0)

Zalalövő, 230 néző. Jv.: Varga P.

Zalalövő: Horváth G. - Horváth P., Erdei, Kósik, Csáki, Zelkó, Járfás (Boros), Hozbor, Gál (Wolf), Kaszás (Galambos), Flander (Nagy Z.). Edző: Ostrom János.

Teskánd: Fábián  Szabó, Palkó, Szekeres, Szita, Lepár (Pásztor), Nyári, Simon, Horváth J. (Gerencsér), Koczor, Horváth L. Edző: Kovács Imre.

A hajrában született meg a hazai győzelem.

Gólszerző: Erdei.

Jók: Erdei, Csáki, Zelkó, Járfás, illetve Szekeres, Szita, Lepár.

Ifjúsági: Zalalövő - Teskánd 2-4.

Pezzetta Umberto hangulatjelentése mozgóképben - a rangadóról

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!