Foci

2011.09.13. 18:05

Mostanában nem lesz teljes a ZTE FC kerete...

A ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata a vártnál gyengébben szerepel, s mint ahogy a mondás tartja: szegény embert az ág is húzza. Sok a sérült, például Roguy Meyé is hetekre kidőlt a sorból.

Bóbics László

A csapat orvosa, dr. Bánhegyi Béla tájékoztatott bennünket, aki azzal kezdte:
– A legrégebb óta Darko Pavicevic nem állhat a szakmai stáb rendelkezésére. Csatárunk jelenleg még otthon tartózkodik, rendszeres kezelésekre jár, gyógyulgat, várhatóan rövid időn belül visszatér.

– Mi a helyzet a másik csatárral, Roguy Meyével?

– A Fradi meccs után jelezte Major kollégámnak, hogy amikor levegőt vesz vagy oldalra fordul, szúrást érez. Hétfőn tüzetesebb vizsgálaton esett át, és sajnos beigazolódott a gyanú: bordatörése van, így 2-3 hétig nem állhat Prukner László vezetőedző rendelkezésére.  Az viszont jó hír, hogy Varga Róbert állapota már szépen javul, s bár vérömleny van a bokáján, de ez napról napra egyre inkább felszívódik, így rövidesen együtt edzhet a többiekkel.


– A Kovács-testvérek sem utazhattak a csapattal az Üllői útra.

– Gergőnek a lába fájt, aztán hétfőn kiderült, hogy kezdődő tüszős mandulagyulladása van. Hasonló a helyzet, mint ami korábban Kambernél volt, de mivel ő még csak a betegség elején tart, várhatóan néhány napig még kényszerpihenőn lesz. Gábor hajlító- izomhúzódással bajlódik. Normál esetben tíz nap a gyógyulás, de még átesik egy vizsgálaton, s ezt követően tudjuk eldönteni, hogy mikor végezhet teljes értékű munkát.

Miközben a doktorral beszélgettünk, a csapat edzésre készült, Roguy Meye pedig kezelésre várt.

– Sajnálom, hogy meggondolatlanságot követtem el a Fradi elleni meccsen – kezdte a csatár, akit egy mérkőzésre tiltott el az MLSZ fegyelmi bizottsága. – Volt már egy sárga lapom, s ezután rossz ütemben csúsztam be, jogos volt a kiállítás. Nehéz helyzetbe hoztam társaimat, mert tíz emberrel kellett folytatni a játékot és sajnos kikaptunk.  



Sport: futball rovat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!