Foci

2011.07.06. 06:04

Vissza a ZTE-hez: a korábbi kedvenc, Meyé újra Egerszegen

Erősít a ZTE FC, méghozzá egy korábbi kedvenccel. Amennyiben nem emelkedik most már újabb akadály a szerződés megkötése elé, úgy a gaboni Roguy Meyé 4 évre kötelezi el magát a zalaiakhoz. A támadó kedden már a zalaiakkal edzett.

Kerkai Attila

 

 

Márpedig a ZTE FC csapatának jól jönne egy gyors és robbanékony támadó, olyan, amilyen Meyé személyében két és fél éve távozott a klubtól. Egyelőre viszont várni kell, hogy hivatalosan is bejelenthessék a leigazolását. Érdeklődésünkre Nagy Ferenc annyit még hozzátett a fentiekhez: Meyé már a csapattal edz és úgy tervezik - persze, ha minden rendben lesz vele kapcsolatban - hogy most már itt is marad.

Marad Kovács Gábor is, akinek szerződést ajánl a ZTE FC. A próbajátékon lévő támadó tehát meggyőzte a szakmai stábot, hogy érdemes vele számolni, aki amúgy a keret másik tagjának, a védő Kovács Gergő bátyja, de korábban ő is a ZTE FC igazolt korosztályos labdarúgója volt.

Nagy Ferenc elnök arról is beszámolt, hogy néhány fiataljukat fejlődésük elősegítése érdekében kölcsönadják. Barna Zsolt, Nánási Balázs és Vittman Ádám az NB II-es Tatabányához, míg Kocsis Adrián a másodosztályba most feljutott SVSE csapatához kerül.

 




A ZTE FC szerdán újabb felkészülési mérkőzést játszik, méghozzá Ausztriában. A Bécsújhely mellett található Lindabrunnban az orosz első ligás Amkar Perm lesz Csank János együttesének az ellenfele. A kék-fehéreknél viszont sok a sérült, így nem tudni, hogy a maródiak közül ki tudja már vállalni a játékot. Mindenesetre Rajcomar tegnap már edzett, ahogy a betegségét követően Turkovs is. A hét végén megsérült Ahmet Delic térdét kedden még vizsgálták porcleválás gyanújával, névrokona, Ivan Delic állapota viszont nem sokat javul, s egy specialista vizsgálja most a lábfejét.

 

NÉGY ÉVE JÖTT
Roguy Meyé 2007 júliusában igazolt a ZTE-hez,melyben a beilleszkedést követôen 2008 tavaszától vált stabil játékossá. 35 mérkôzésen 17 gólt lôtt a ZTE FC színeiben, miközben a gaboni válogatottban is állandó szereplô lett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!