Foci

2011.07.13. 18:33

Csak csoda segíthet? Diósgyőrben még Meyé nélkül játszik a ZTE FC

A hét végén kezdődik a küzdelem a labdarúgó NB I új idényében, s a ZTE FC szombaton (17.30) az újonc DVTK otthonában lép pályára. Az egerszegi kék-fehérek szerdán itthon, az NB II-es Sopron ellen tartották a főpróbát.

Bóbics László

A klub új játékosai közül a szlovén Jahic, a szerb Bulatovic és a spanyol Hervas papírjai már korábban elkészültek, és szerdától újabb okmányokon szárad a pecsét.

- A fővárosban jártam, több labdarúgónk nemzetközi játékengedélye is megérkezett  újságolta este Németh Ottó, a ZTE technikai vezetője. - Az egyiptomi Sherif El- Sadek, a román Bujor Vlad Alin és a szerb Aleksandar Stanisavljevic ügyében is benyújtottam az okmányokat, s ha a mester úgy gondolja, a DVTK ellen mind pályára is léphetnek. Sajnos más a helyzet a gaboni Roguy Meyével: a törökök nagyon meglassították számunkra a szerződtetését és a játékengedélye megszerzését, csoda kellene ahhoz, hogy szombatig sikerrel járjunk. Pedig érezhetően használt az ügyeknek, hogy az elnökünk, Nagy Ferenc kérte a játékosok menedzsereit: tegyenek határozott lépéseket a korábbi tulajdonosok felé.

ZTE FC–Sopron 1-3 (1-1)
Zalaegerszeg 750 néző.

Jv.: Kiss N.

ZTE: Vlaszák (Jahic) – Turcsik, Bulatovic (Kovács II. G.), Sherif (Nánási), Varga R. (Stanisavljevic) – Horváth A. (Barna), Hervás (Bujor), Kamber (Csordás Sz.) – Rajcomar (Kovács I. G.), Turkovs (Meyé), Balázs Zs (Gaál, Milosavjevic).

Sopron: Sipos G. (Fentős) – Csontos (Jablonkai), Fazekas, Nagy B., Tóth D. (Németh V.) – Tamási (Horváth D.), Lazics (Horváth T.), Szabó L. (Szabó M.) – Tatai, Rasztovics, Bausz (Bognár). A rekkenő hőségben rendezett találkozó 20. percében Rasztovics révén a vendégek szereztek vezetést, majd Sherif, a ZTE védője megsérült. A játékrész hajrájában Balázs Zs. egyenlített. Fordulás után Gaál Bálint egy fejelésnél megsérült, kórházba kellett szállítani. A 90. percben Rasztovics lőtt a jobb sarokba, majd nem sokkal később ő állította be a végeredményt is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!