Foci

2011.05.26. 15:20

Öt góllal köszöntötte az Egervár a friss házas csapattagot (Frissítve videóval!)

Szombaton úgy nyert 5-1-re az Egervár a Zalaszentgrót ellen, hogy a vendégek is legalább ennyit rúghattak volna. A Tungsram gólzáporos meccsen győzte le a Pókaszepetket, a Zalalövő pedig Zalakaroson döntetlenezett. Vasárnap csúnyán elverte a bombaformában lévő Andráshida a Napredet, de a Teskánd sikere miatt még nem tudta átvenni a vezetést a tabellán. Az összeállítás folyamatosan bővül videókkal, képgalériákkal!

Urbanics Pál

Egervári TE - Zalaszentgróti VFC 5-1 (4-0)

Egervár, 150 néző. Jv.: Kovács Zs.

Egervár: Németh - Csalló (Lyes), Papp, Pilisi, Farkas M., Dömötör (Csík), Bognár, Farkas T., Kónya (Hajas), Bencze, Borsos Cs. (Varga Sz.). Edző: Csányi Imre.

Zalaszentgrót: Horváth Á. - Ferenczi, Fodor, Balogh Z., Vasas, Balogh Á., Virágh (Szép), Varsányi, Komoróczi, Propszt (Balogh T.), Tóth. Edző: Fejérvári Ferenc.

Kora délután remek időben kezdődött meg a rangadó, ahol mindkét csapat felvállalta a nyílt sisakos támadójátékot. A mérkőzés elején valamivel aktívabbak voltak a vendégek, azonban gólt a vendégek szereztek egy nagy védelmi hiba után, amikor a 7. percben Dömötör lőtte a hálóba a labdát. A vendégek futottak az eredmény után, ez jellemezte az egész találkozót, hiszen sorozatosan alakították ki a helyzeteket, mégis a gólokat a hazaiak szerezték. Hiába, ilyen a futball. A félidőre 4-0-s előnnyel vonulhatott az Egervár, amely kihasználta a zalaszentgrótiak védelmének bizonytalanságait. A második félidő elején szépségdíjas góllal szépített a Szentgrót, később is sállandó veszélyt jelentettek az Egervár kapujára, de belőni semmit nem tudtak, elég csak Propszt helyzetére gondolni, amit gyakorlatilag az üres kapu torkából vágott fölé a vendégek csatára. A 75. percben aztán Bencze Péter ismét kihasználta a Zalaszentgrót védelmének megingását, és beállította a végeredményt jelentő 5-1-et. A 78. percben az addig remekül teljesítő Kovács játékvezető kissé érthetetlen módon kiállította Balogh Zoltánt, a vendégek háromtüdejű szélsőjét. A játékos és a nézők sem értették a piros lapot, talán szövegelésért kaphatta, 1-5-nél a megyei bajnokságban egy kicsit erősnek tűnik ez az ítélet. Összességében megérdemelten nyert a vendégek hibáit jól kihasználó hazai gárda, a Zalaszentgrótnak pedig meg kell tanulni kihasználni a ziccereit. Az Egervár a győzelmét csapattársuk, Cséve József házasságkötésére ajánlotta. Neki a zalaihirlap.hu is gratulál!

 

Kiállítva: Balogh Z. (78')

Jók: Németh, Dömötör, Borsos Cs., Pilisi, Varga Sz., illetve Propszt.

Ifjúsági: Egervár - Zalaszentgrót 2-16

Z. Becsali Tungsram LSE- Tóth-Hús Pókaszepetk SE 4-3 (2-2)

Zalaegerszeg,  100 néző. Jv.: Vass

Becsali: Lepár - Szekeres, Miszori (Simon), Gáspár, Kiss, Sárközi, Balogh, Lukács (Orbán), Hodrváth (Erdélyi), Németh (Szabó), Kellermann. Edző: Jandovics Jenő.

Pókaszepetk: Juhász - Pintyőke, Tibola, Mondai, Száraz, László, Büki, Orbán (Kovács), Bertók, Kerkai, Csécs. Edző: Németh Ferenc.

Változatos mérkőzést játszott a kiesés elől menekülő Pókaszepetk a szebb napoka is megélt Tungsrammal szemben, nüanszokon múlt a hazai győzelem.

Gólszerzők: Szekeres, Lukács (2), Gáspár, illetve Büki (2), Csécs.

Jók: Gáspár, Szekres, Lukács, illetve Büki, Csécs.

Ifjúsági: Becsali - Pókaszepetk 6-1.

Gránit Gyógyfürdő SE - Zalalövő TK 2-2 (1-1)

Zalakaros, 100 néző. Jv.: Pujcsek.

Zalakaros: Munkácsi - Hollender, Hajmási, Majtán T., Beke (Majtán G.), Szabó, Szollár, Szalai, Kolperger, Pécsi, Vincze. Edző: Harcz Lajos.

Zalalövő: Dóra - Erdei, Kósik, Zelkó, Hozbor, Luki (Toplak), Gál, Kovács R. (Galambos), Balaskó (Lukács), Kaszás, Nagy Z. Edző: Ostrom János.

A remek formában két megyei élcsapat rangadóján nem születhetett más eredmény, mint a pontosztozkodás.

Gólszerzők: Majtán T., Szollár, illetve Gál (2, egy 11-esből.

Jók: Szalai D., Szabó, Majtán T., Pécsi, illetve Kaszás, Luki, Gál, Erdei.

Ifjúsági: Zalakaros - Zalalövő 0-7

Haladás SE Pacsa - Let's do It Technoroll TE 1-3 (1-0)

Pacsa, 100 néző. Jv.: Kovács

Pacsa: Szommer - Henczi, Magyar L., Oláh, Magyar I., Magyar Á., Balhási, Kovács, Mészáros G. (Bokor), Blaskovics, Mészáros F., Flandler. Edző: Tóth Attila.

Teskánd: Fábián - Palkó G., Pásztor, Szita, Szabó A., Szabó B. (Lepár), Nyári, Palkó T., Simon (Gerencsér), Horváth (Farkas), Koczor. Edző: Kovács Imre.

Az első félidőben taktikusan játszó Pacsa megérdemelten vonulhatott előnnyel szünetre, a második félidőben robbantottak a vendégek, és kihasználták az adódó lehetőségeket, valamint azt, hogy jelen pillanatban erősebb a játékoskeretük a Pacsáénál.

Gólszerzők:  Flandler, illetve Koczor (2), Horváth.

Jók: Szommer, Fladler, Magyar Á., illetve Palkó T., Horváth, Koczor.

Ifjúsági: Pacsa - Teskánd 1-5.

Kentaur ASC - FC Napred 7-1 (4-0)

Andráshida, 125 néző. Jv.: Deutsch

Andráshida: Babina (Horváth) - Mónok (Szijjártó), Bandics, Sági A., Dobos A. (Huber), Tóth, Csáki, Sziráki, Sági S., Hideg (Pintér), Varga. Edző: Dobos Sándor.

Tótszentmárton: Proszenyák - Simon, Dezső (Kőrösi), Grudics, Tislér, Kósa, Vlasics (Mahalek), Vörös, Markek, Kovács (Vuk). Edző: Markek István.

Az Andráshida tovább folytatta remek tavaszi szereplését, már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát a jó erőkből álló Tótszentmártoniak ellen. Külön dicséretet érdemel a mérkőzésen egyaránt mesterhármast szerző Dobos Attila és Tóth László teljesítménye. 

Gólszerzők: Dobos A. (3), Tóth L. (3),  Mónok, illetve Kőrösi.

Jók: Dobos, Tóth, Hideg, illetve  Proszenyák, Tislér.

Ifjúsági: Andráshida - Tótszentmárton 5-1.

Miklósfa SE - KSE Csesztreg 4-2 (2-1)

Miklósfa, 250  néző. Jv.: Molnár

Miklósfa: Freischmid -Tóth, Papp, Csepregi, Gerencsér, Verebélyi, Béli (Matyók), Godina (Farkas), László (Németh), Jakab (Panka), Szakmeiszter. Edző: Kiss István.

Csesztreg: Pajor (Balogh) - Kasza, Elek, Pászti, Bodó, Kovács, Nemcsics, Szabó P., Kiss (Szabó B.), Pethő, Bagó. Edző: Fentős Pál.

A miklósfai csapat ezúttal is sok néző előtt játszott remek hangulatú mérkőzést, és győzelmével pontszámban beérte a 14. helyen álló Pókaszepetket. Nagy harc lesz még a bent maradásért az alsóházban!

Gólszerzők: Béli (2), Verebélyi, Szakmeiszter, illetve Elek, Szabó P.

Jók: Az egész hazai csapat, illetve Bagó.

Ifjúsági: Miklósfa - Csesztreg 2-0.

Tormafölde SE - Semjénháza SE 1-3 (0-2)

Tormafölde, 150 néző. Jv.: Aczél.

Tormafölde: Papp (Pál) - Kovács, Hencz, (Mészégető) Tóth, Pörzse, Sós, Nagy, Igazi (Szabó), Polgár Sz. (Horváth), Polgár K., Gyurkac. Edző: Hermán István.

Semjénháza: Lajkó - Kuzma, Csóka, Németh G., Nagy, Csizmadia, Pázmándi A., Preksen, Stróber (Taróczi), Pázmándi B., Németh I., Kónya. Edző: Stróber Attila.

Az utóbbi időben szétesően futballozó Tormafölde ezúttal is vereséget szenvedett, igaz, a Semjénháza ezúttal jobbik arcát mutatta. A hazaiak újabb vereségükkel a kiesés szélére sodródtak.

Gólszerzők: Gyurkac, illetve Nagy (öngól), Stróber, Németh I.

Jók: Gyurkac, Pörzse, Polgár K., illetve Kuzma, Preksen, Pázmándi P.

Ifjúsági: Tormafölde - Semjénháza 10-0.

Gelse Termál SE - Lenti TE 1-1 (0-0)

Gelse, 100 néző. Jv.: Kondákor

Gelse: Éder (Hajmási K.) - Mód, Bakonyi, Horváth L., Zsoldos S., Simon Z., Végh Cs., Kálóczi, Horváth R., Markotán, Antal (Kiss T.). Edző: Sziva Nándor.

Lenti: Balogh T. - Czigány, Balog Cs., Magyar, Szabó, Kiss, Kosár, Pozsgai, Horváth (Kancsal), Völgyi, Hóbor. Edző: Németh Imre.

A sereghajtó Gelse Mód 59. percben szerzett góljával vezetett a Lenti ellen, amit aztán a 72. percben egy öngóllal egalizált Horváth L. Röviden: ez a tavasz nem a Lentiről szól.

Gólszerzők: Mód, illetve Horváth L. (öngól).

Jók: Az egész hazai csapat, illetve Völgyi, Kosár, Balog Cs.

Ifjúsági: Gelse - Lenti 2-7.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!