Foci

2011.03.12. 08:35

Itt a tavasz a megyei focipályákon

Bár már múlt héten is beindult valami, hiszen elmaradt mérkőzéseket rendeztek megyeszerte, az igazi tavaszi szezon ma veszi kezdetét a Zala megyei bajnokságban. Jöhetnek a gólok, a cselek, az öröm és a bosszúság, indulhat a játék!

Urbanics Pál

A szombati nyitómérkőzésen Zalakaroson csap össze a helyiek csapata a Gelsével. A papírforma egyértelmű hazai sikert ígér, hiszen a Gelse kissé szárnyaszegett lehet a múlt heti Teskánd elleni hatgólos vereség után (a hetedik fordulóból elmaradt mérkőzést  rendezték meg). A zalaihirlap.hu kinnt lesz a mérkőzésen, így erről a küzdelemről később videóösszefoglalóban számolunk be.

Videónkon a Teskánd-Gelse mérkőzés nyolc gólja látható

Vasárnap több helyen is rangadót rendeznek, kezdjük a sort a Semjénháza szentgróti vendégjátékával. A remek őszt produkáló Zalaszentgrót eséllyel veheti fel a küzdelmet a feltörekvő bajnokkal, egy azonban biztos: egyik fél sem adja könnyen a bőrét, nagy rangadóra számíthatunk. A Semjénháza múlt vasárnap 1-1-es döntetlent ért el az Andráshida elleni bepótolt mérkőzésen, így ők talán kicsit jobban "játékban vannak", mint a hazaiak.

A forduló legizgalmasabbnak ígérkező meccsét Lentiben rendezik vasárnap, ahol a listavezető a bombaformában lévő Teskándot látja vendégül. Kedvcsinálónak íme egy kis videó, a hazai csapat őszi góljaiból:

A videóért nagy köszönet Horváth Istvánnak és Pozsgai Zsoltnak!

Tehát: jöhet a foci!

A megyei első osztály hét végi mérkőzései (16. forduló):

2011. március 12. szombat, 14.00:

Gránit Gyógyfürdő SE - Gelse Termál SE

2011.03.13  vasárnap, 14.00:

Egervári TE - Tormafölde SE  

KSE Csesztreg - Tóth-Hús Pókaszepetk SE

Zalalövő TK - Haladás SE Pacsa

Zalaszentgróti VFC - Semjénháza SE

FC Napred - Z.Becsali Tungsram LSE   

Kentaur ASC - Miklósfa SE

Lenti TE - Let's do it Technoroll TE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!