Foci

2010.12.03. 11:40

Rudnevset szerződtetné a Juventus!

Jót tett a volt ZTE-csatár megítélésének a torinóiaknak lőtt négy gól, hiszen a Juventus a két mérkőzésen nyújtott extrateljesítménye elapján szerződtetné a fiatal támadót.

Urbanics Pál

A nemzetközi futtball-piacon egyre magasabban jegyzett lett gólvágó a Serie A egyik legnagyobb klubjának - a Juventusnak - a figyelmét is felkeltette - írta a mai Tottosport című olasz sportlap.

Az Öreg Hölgy amúgy is csatárt szeretne igazolni, ezt alátámasztja az is, hogy nem olyan régen bejelentkeztek a Wolfsburg sztárjáért Edin Dzekóért, azonban a bosnyák válogatott csatár túl drága lehet az olaszoknak.

Pontosan ezért a torinóiak figyelme másfelé is elkalandozott, és ahogy Giuseppe Marotta sportigazgató elmondta, a 22 esztendős Rudnevs használható játékos lenne a támadószekció erősítésére.

Mint ismert, idén nyáron igazolt el Zalaegerszegről a lett csatár és pillanatok alatt a Lech Poznan kulcsembere lett.

A lap információi szerint a Juventus egymillió Eurót ajánl első körben Rudnevsért, de az már most prognosztizálható, hogy a lengyelek ennél jóval többért lennének csak hajlandóak megválni legpiacképesebb játékosuktól. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!