Foci

2010.11.03. 07:05

A hajrában újítottak: a Nagykutas női csapata kiesési rangadót nyert

Újabb győzelmet ünnepelhetett a női labdarúgó NB I-ben a Nagykutas Páter Fit-Well együttese, méghozzá nem is akármilyen találkozón: a zalaiak kiesési rangadót nyertek a Hegyvidék ellen.

Kerkai Attila

Nagykutas Páter Fit-Well- TFSE Hegyvidék 3-2 (2-0)Nagykutas, 50 néző. Jv.. Aczél Zs.

Nagykutas: Kiss - Szabó, Gáspár, Boda - Vörös - Luczi, Vincze, Horváth, Rózsás - Végh, Csuti (Koltai). Edző: Péter Zoltán.


A Nagykutas együttese úgy készülődött erre a találkozóra, hogy a bent maradásért vívott harcban egyik közvetlen riválisát fogadja. A hazai pályán szereplő kutasiak egészen remekül kezdték a mérkőzést, hiszen előbb Rózsás, majd Végh volt eredményes, így a szünetre 2-0-as hazai vezetésnél vonultak a csapatok. Fordulás után viszont fordult a kocka is, a Hegyvidék ugyanis a 14 percnyi játék után kiegyenlített (2-2), s így alaposan feladta a leckét a folytatásra a Nagykutasnak. A hazaiak viszont tudtak újítani, a 80. percben Végh Renáta másodszor is betalált, s ez együttese számára a győztes találatot is jelentette.

A nagyon fontos három ponttal gazdagodott, a bent maradásért harcoló Kutasnak jelenleg hét pontja van, s ezzel egy egységnyire van a csapat a kiesőzónától.

Gólszerzők: Végh (2), Rózsás. Jók: Gáspár, Vörös, Végh, Rózsás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!