Foci

2010.09.17. 09:30

Rudnevs hármat lőtt a Juvénak!

A lengyel Lech Poznan, a korábbi ZTE-csatár Artjoms Rudnevs új klubja, tegnap Torinóban lépett pályára Európa-liga meccsen a világhírű Juventus ellen. A mérkőzés vége 3-3 lett, az ex-zetés támadó mesterhármast lőtt. A nemzetközi szaksajtó nem fukarkodik a dicsérő jelzőkkel teljesítményével kapcsolatban...

Urbanics Pál

Olyan boldog vagyok, hogy nem tudom szavakba önteni. Mindig arról álmodtam, hogy betaláljak nagy csapatok kapujába, de hogy ez egy meccsen háromszor is sikerül, az már fantasztikus - mondta Rudnevs az UEFA.com-nak. - Korábban nem tudtam eldönteni, melyiket nevezzem eddigi pályafutásom legjobb meccsének, de tegnap estétől ez már nem kérdés többé. Egész életemben emlékezni fogok rá! - mondta a korábbi ZTE-csatár.

- Ha a későbbiekben is így játszunk, mint ma, akkor fogunk nyerni mérkőzéseket a csoportkörben. Remélem, a továbbiakban is tudom segíteni csapatomat ebben. Tegnap megmutattuk, hogy megvan bennünk az erő, hogy nagyobb csapatokkal is felvegyük a versenyt - zárta mondandóját a lett klasszis.

A mérkőzés összefoglalója három Rudnevs-góllal

Érdekesség, hogy a Juventus honlapján Del Neri mester és Alessandro Del Piero dicséri a lett támadó harmadik gólját, míg az olasz La Gazzetta dello Sport és a spanyol AS sem felejti el megemlíteni, hogy a lett játékos világklasszis teljesítményt nyújtott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!