Foci

2010.08.04. 18:46

Rudnevs aláírt a lengyelekhez

Most már biztos, a ZTE FC egyik leggólerősebb támadója, Artjoms Rudnevs szerdán négy esztendőre aláírt a lengyel Lech Poznan együtteséhez. Így a csatár nem tér vissza Egerszegre, pontosabban csak elbúcsúzni.

Bóbics László

- Szerdán délután nagy nemzetközi sajtótájékoztató keretében mutatták be Poznanban Artjoms Rudnevset a lengyelek - jelentette ki Nagy Ferenc, a ZTE FC első embere. - A lett válogatott 22 esztendős támadója négy esztendőre szóló szerződés írt alá a soksoros bajnokcsapathoz.

- Jó üzletet csináltak?
- Relatív. Anyagiakról nem akarok beszélni, de volt már ennél kedvezőbb üzletünk és rosszadb is. (Meg nem erősített hírek szerint 600 és 1 millió közötti összegről van szó – a szerk.).

- Olyan híreket is hallani, hogy a csapat több játékosa iránt is van még érdeklődés.

-Igen. A menedzserek szerint Darko Pavicsevicset orosz és ciprusi csapatok is figyelik, s állítólag kedvező ajánlatot is adtak már. Erről persze még korai lenne beszélni, hiszen a Rudnevs-ügy is nagyon hosszan húzódott. De mások iránt is érdeklődnek. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!