Foci

2010.02.19. 03:27

A Hévíz volt a legjobb

Lenti - A Hévíz csapata nyerte az utánpótláskorú fiatalok számára megrendezett Sporttigris teremlabdarúgó-tornát, melyen az 1999. január elseje után születettek vehettek részt.

Gyuricza Ferenc

Az Arany János Általános Iskolában megrendezett tornára nyolc csapat nevezett, melyek először két csoportban mérkőztek meg egymással, majd végül a helyosztók döntöttek. A legjobb teljesítményt a Hévíz nyújtotta, második helyen a körmendi Kék Sünik együttese végzett, a harmadik helyezést pedig a Lenti TE első számú együttese érte el. A szervezők több különdíjat is kiosztottak, a torna gólkirálya a hévízi Bontó Marcell lett, míg csapattársát, Pálfi Patrikot a legtehetségesebb játékos címmel tüntették ki. A legjobb mezőnyjátékosnak a körmen-di Németh Gergőt választották meg, a legjobb kapus címet pedig a szentgotthárdi Bosnyák Botond érdemelte ki. A hazai játékosok közül Mentes Dominik kapott különdíjat, a legsportszerűbb csapatnak járó elismerést a lendvaiak vehették át.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!