Foci

2010.01.20. 03:28

Az esélyes csapat győzött

Elkezdődött Magyarországon a futsal Európa-bajnokság. A magyar együttes az A-csoportban szerepelt. Az első találkozón a mieink a brazilokkal megküzdve Azerbajdzsán gárdájától 3-1-re kikaptak.

Zalai Hírlap

 

A találkozó összképe alapján megérdemelten nyert az esélyesebb azeri válogatott. Pontosabban és valamivel tudatosabban futballoztak. A lehetőségeiket pedig rendre jól használták ki.

A szabályok szerint minden csoportból - 4 - a legjobb két együttes juthat majd tovább. A magyar gárda legközelebb szombaton Csehországban méri majd össze a tudását. Ez a találkozó rendkívül fontos lesz a továbblépést illetően. A szakemberek véleménye szerint a mi sorsunk tulajdonképpen azon a találkozón dől el, mert ha nyerni tudunk, akkor jó esélyünk van a folytatásra. Közben január 21-én az azeriek összemérik tudásukat a csehekkel.

A magyar válogatott játékosai a vereség után egy kicsit csalódottak voltak, de jól tudták, hogy ezen a mérkőzésen nem ők az esélyesek. Olyan eredmény született, amit előre várni lehetett, ennek ellenére azért szerették volna fejreállítani a papírformát. A különbség azonban olyan nagy volt, hogy erre nem volt esély. Így aztán nem maradt más hátra, mint minden erővel a szombaton sorra kerülő csehek elleni összecsapásra kell minden idegszállal koncentrálni, s akkor bejuthat majd együttesünk a negyeddöntőbe.


Eredmény:
B csoport:
Olaszország-Belgium 4-0 (1-0)

A csoport:
Azerbajdzsán-Magyarország 3-1 (3-1)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!