Foci

2009.05.19. 02:28

Döntetlen a Fradival

Zalaegerszeg (ka) - Mozgalmas, zalai szempontból azonban balsikerű mérkőzést játszott a női labdarúgó NB I-ben a Nagykutas-Filinger Trans együttese a Ferencváros ellen. A találkozó 2-2-es döntetlennel ért véget.

Kerkai Attila

Nagykutas-Filinger Trans-Ferencváros 2-2 (1-0)Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.: Vizi.

 

Nagykutas: Kiss - Soproni, Tóth, Pete - Tölgyesi, Horváth, Rózsás, Vörös (Németh, 58. p.) - Nagy H. (Vincze, 43. p.), Tihanyi, Végh. Edző: Péter Zoltán.

 

Fotos mérkőzésre készülődött az újonc Nagykutas együttese a dobogó harmadik fokán tanyázó Ferencváros ellen, hiszen a zalaiak még nem érezhetik magukat biztonságban a kiesés elkerülése tekintetében. Nagyon bátran és határozottan kezdett a Nagykutas, sorra vezette a támadásokat. Két kapufát is lőtt a zalai csapat az első félidőben, végül mégis egy öngóllal jutott előnyhöz, amikor a 35. percben Fülep vágta saját kapujába a labdát, 1-0.

 

Fordulás után, az 52. percben Dörömböczi egyenlített, 1-1. A bekapott gól ellenére lendületben maradt a Nagykutas, s a 60. percben Tihanyi újra előnyhöz juttatta a zalaiakat, 2-1. Érdekesen alakult az utolsó fél óra. Az FTC tíz emberre fogyatkozott, majd egyből újabb kapufát ért el a Kutas, aztán egy újabb kiállítás következtében már csak kilencen maradtak a fővárosiak. Mindez mintha a zalaiakat zavarta volna meg jobban, ugyanis egy kihagyást az FTC kihasznált: a 77. percben Dörömböczi egyenlített, 2-2.

 

Gólszerzők: Fülep (öngól), Tihanyi, illetve Dörömböczi (2). Kiállítva: Kucsera, Fülep (mindkettő FTC).

 

Péter Zoltán: Nemcsak két pontot veszítettünk ezúttal, hanem egyik legjobbunkat, Nagy Hedviget is, aki sajnos súlyosnak tűnő térdsérülést szenvedett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!