Foci

2009.04.15. 02:29

Nagykutasi bravúr (képgalériával)

Zalaegerszeg (ka) - Nem várt, ám annál nagyobb bravúrt ért el a női labdarúgó NB I-ben a hét végén a Nagykutas- Filinger Trans együttese, amely 1-0-ra legyőzte az MTK csapatát.

Kerkai Attila

Nagykutas Filinger Trans- MTK Hungária 1-0 (1-0)
Zalaegerszeg, 200 néző. Jv.. Kondákor.

Nagykutas: Kiss - Tölgyesi, Tóth, Soproni - Horváth, Vincze (Németh, 82. p.), Nagy T. (Varga, 82. p.), Vörös (Pete, 88. p.) - Nagy H., Végh, Rózsás. Edző: Péter Zoltán.

Tavasszal nem nyert még mérkőzést a nagykutasi csapat, ugyanakkor az MTK hibátlanul menetelt. Ezzel a mérleggel kezdték a csapatok az összecsapást, melyre Péter Zoltán átszervezte együttesét: három csatárt állított csatasorba, és ez a felállás már a találkozó elejétől jól működött. Női szinten kifejezetten nívós és élvezetes volt az összecsapás, melynek 42. percében Végh előretört a jobb oldalon, lefutotta a védőket, majd középre játszott, ahol Nagy Hedvig hat méterről a kapuba lőtt, 1-0.


Nézze meg képekben is! Klikk ide!
Fotó: Pezzetta Umberto

Később is voltak helyzetek mindkét oldalon, így a közönségnek is tetszett a játék. Különösen, mert miután több gól nem esett, a Nagykutas győzött, nagyon fontos három pontot szerzett, és ezzel ötödik a táblázaton.

Péter Zoltán: Két jól felkészített csapat találkozott, és a helyzetek alapján megérdemelt a sikerünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!