Foci

2009.03.05. 03:28

Rudnevs papírjaira várva...

<b>Zalaegerszeg</b> (ka) - Szombaton, a REAC elleni hazai mérkőzéssel kezdi meg a tavaszi szezont a ZTE FC NB I-es labdarúgócsapata. Ám nem biztos, hogy a rajton ott lehet a nemrég igazolt lett támadó, <em>Artjom Rudnevs</em>.

Kerkai Attila

A ZTE FC annak rendje és módja szerint igazolta le a lett válogatott kerettag támadót, azonban a 21 esztendős játékos korábbi klubja, a Daugva Daugavpils még most sem adta át a magyarországi játékengedélyhez szükséges összes dokumentumot. A történet hátterében az áll, hogy a lett klub csődbe ment, játékosai elvileg szabadon igazolhatóak voltak - tudtuk meg Nagy Ferenctől, a ZTE FC elnökétől. Vagy mégsem?

- Mi úgy állapodtunk meg a játékossal, hogy szabadon igazolható és meg is egyeztünk vele - mondta a klubelnök. - Pár napja viszont jelentkezett a korábbi klub és a pénzügyeket illetően vagyunk most vele levelezésben. Néhány napja derült ki, hogy a lettek igényt tartanának egy bizonyos összegre a támadóért, de mi vitatjuk ezt. Az MLSZ-en keresztül vettük fel a kapcsolatot a klubbal, hogy tisztázzuk ezt a helyzetet. Az ottani szövetségtől várjuk, hogy adjon választ arra vonatkozóan: visszatarthatja-e a szükséges papírokat Rudnevs korábbi klubja. Nagyon reméljük, rendeződik ez a helyzet, hiszen a csatárt azért szeretnénk leigazolni, mert egyértelműen segítséget jelenthet csapatunknak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!