Foci

2008.06.16. 02:29

A ZTE II. Csornán botlott

<b>Zalaegerszeg -</b> A labdarúgó NB III-ban is befejeződtek a bajnoki küzdelmek. A Bakony-csoportban aranyérmes ZTE FC II. együttese a zárókörben - tartalékosan - vereséget szenvedett. Ezúttal az FC Keszthely volt a szabadnapos.

Zalai Hírlap

Andráshida-Vép 3-1 (3-1) Andráshida, 250 néző. Jv.: Péter G.

Andráshida: Babina - Gál, Szijjártó, Varga, Kovács L. (Horváth T.) - Kottán Gy. (Németh Sz.), Bandics, Horváth D., Zsuppán - Dobos A., Simon (Koczor). Edző: Kovács Imre.

Az első félidő nagy andráshidai fölénye gólokban is megmutatkozott. Látványosan játszottak a zalaiak, vezettek 3-0-ra, amikor - büntetőből - a szünet előtt szépített a Vép. A második félidőben átadta a területet az Andráshida, így a vendégek többet támadtak, ám a kapuba már nem sikerült betalálniuk.

Gólszerzők: Dobos A., Bandics, Simon, illetve Török R.Jók: Bandics, Szijjártó, Dobos, Simon.

Hévíz-Veszprém 2-1 (1-0) Hévíz, 500 néző. Jv.: Tu-czai.

Hévíz: Szabó A. - Lukácsa, Sipos, Czafit, Harth (Kovács Zs.) - Horváth E., Buza, Páli Krisztián (Dénes) - Varsányi, Páli Norbert (Purth) - Covic. Edző: Glázer Róbert.

A találkozó előtt ünnepélyes keretek között átadták a bronzérmeket a hévízi labdarúgóknak. A 34. percben Covic beadását Páli Norbert öt méterről a bal sarokba passzolta, majd fordulás után Horváth Elemér a felső lécet találta el. A hajrában egyenlített a vendégcsapat, de két perccel a befejezés előtt Covic büntetőből megszerzete a győztes találatot, aki gólörömében levette a mezét, amiért sárga lapot kapott, s miután ez már a második volt neki ezen a találkozón a piros is villant.

Gólszerzők: Páli N., Covic, illetve Tatai. Jók: Varsányi (a mezőny legjobbja), Sipos, Czafit, Buza, Páli Norbert.

Csorna-ZTE II. 1-0 (0-0) Csorna, 300 néző. Jv.: Solymosi P.

ZTE II. Osbáth - Bozsoki, Balogh T., Németh P. (Kütsön), Rácz - Ferkó (Sámson), Dóczi, Kovács G. (Sági), Pintér Á. - Fülöp, Karakai. Edző: Dobos Sándor.

A bajnoki címét már a múlt héten bebiztosító ZTE FC II. együttese ezúttal öt kezdőjátékosát is pihentette. Mindez érződött a játékán, s ebben az összeállításban ennyire tellett csak a bajnokcsapat erejéből.

Gólszerző: Hollósi. Jók: Osbáth, Rácz, Dóczi, Pintér Á.

Répcelak-Femat Csesztreg 1-3 (0-2) Répcelak, 200 néző. Jv.: Ábrahám.

Csesztreg: Dóra - Pászti Milán (Nemsics), Fentős T., Tóth II., Pintér - Pethő, Szabó T., Szabó Zs. (Pászti Márk), Nagy - Szabó P. (Hozbor), Németh. Edző: Fentős Pál.

A találkozó elejétől kulturáltan és jól játszott a Csesztreg, amely már az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett. A zalaiak később növelték ezt, s csak azt sajnálják a csesztregiek, hogy a ZTE FC II. kikapott Csornán, így nem sikerült előbbre lépniük a tabellán: végül a 7. helyen fejezték be a küzdelmeket.

Gólszerzők: Németh (2), Pethő, illetve Kiss. Jók: Németh (a mezőny legjobbja), Szabó T., Fentős T., Nagy.

Dráva-csoport:

NTE 1866-PVSK 2-3 (1-1) Nagykanizsa, 300 néző. Jv.: Böröczi.

NTE: Horváth G. - Nagy M. (Merczigány), Pozsgai, Visnovics (Nagy T.), Farkas - Kisharmadás, Boros, Burucz (Budai), Bagarus - Ujvári, Cs. Horváth. Edző: Tóth Attila.

A kiesés elől menekülő PVSK a találkozó során háromszor jutott előnyhöz, de az NTE kétszer még egyenlíteni tudott. A végén, a hosszabbítás perceiben szerzett találattal nyert a pécsi együttes, amely ezzel a sikerrel bentmaradt az osztályban.

Gólszerzők: Burucz, Cs. Horváth. Jók: Pozsgai, Farklas, Boros.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!
Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!