Foci

2008.04.12. 02:29

Javítani kellene

Zalaegerszeg - A labdarúgó NB I 23. forfulójában a ZTE FC együttese hétfőn lép majd pályára. A kék-fehérek 18.00-kor a Kaposvár vendégei lesznek. A zalaiak abban bíznak, hogy javítanak az utóbbi hetek rendkívül gyenge mérlegén.

Zalai Hírlap

A vendéglátók hétközben kiestek a Magyar Kupából,s a feszes tempó valószínűleg több energiát igényel, így lehet, hogy könnyebb dolga lesz a ZTE-nek. Erre azért nem alapozhatnak, mert a somogyiak éppen küzdőszellemükről és nagy elszántságukról híresek, többnyire ennek köszönhetik sikereiket.

Ha már a siker szóba került, az egerszegi futballisták ezt már elég régen érezték, mert az utóbbi öt találkozón csak két pontot sikerült gyűjteniük. Ez rendkívül kevés.

Az MTK elleni hazai vereséget követően meglehetősen letört játékosok érkeztek a szokásos meccs utáni fogadásra. Többségük egy pohár üdítőt követően csak búslakodott, és rövid idő után lehorgasztott fejjel távozott. Van min búslakodniuk. Igaz ez a játékosokra és a szakmai stábra is. Az utóbbi időben mindkét oldalon nagyon sokat hibáztak. Szlavko Petrovics vezetőedző, ugyan úgy érzi, hogy a csapatban kell keres-ni a hibát, de ez nem fedia valóságot. A keret igaznem világverő, de honi viszonylatban jó, a pillanat-nyi 8. helynél sokkal erősebb, ez pedig jelentős szakmai hiba is.

A kék-fehérek hétfő esti (18.00) várható kezdő csapata: Wlaszák - Kocsárdi, Miljatovics, Botis, Máté - Zatara, Davidov, Molnár B., Koplárovics - Waltner, Meye.

A harmadik helyen álló,s húsz bajnoki mérkőzés óta veretlen Győr vendége lesz a listavezető MTK a labdarúgó hét végi fordulóban.Soproni Liga, 23. forduló programja. Szombat: Győri ETO-MTK, 15 óra. Jv.: Solymosi. Bp. Honvéd-Siófok 19.00. Jv.: Kassai. Nyíregyháza-DVTK 19.00. Jv.: Mészáros. Tatabánya-Újpest FC, Illovszky-stadion 19.00. Jv.: Vad II. REAC-PaksiFC, Sopron 19.00. Jv.: Szabó Zs. Hétfő: Kaposvár-ZTE FC 18.00. Jv.: Bognár. (A Vasas-DVSC meccset tegnap játszották, az eredménya 19. oldalon található). FC Sopron-Fehérvár FC, töröl-ve az SFC visszalépésemiatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!