Foci

2007.12.01. 03:28

A Honda-kupáért - húsz együttessel

Zalaegerszeg (ka) - Az idén szokatlan időpontban, már e hét végén, pontosabban vasárnap megrendezik a Honda-kupa teremlabdarúgó-tornát, amely éveken át a karácsony előtti napok népszerű viadala volt.

Kerkai Attila

Nyugodtan fogalmazhatunk úgy, hogy megszokott és szinte már várt tornává nőtte ki magát az évek során a Honda-kupa. Az idén kényszerű a váltás, hiszen az egerszegi sportcsarnok később más rendezvények miatt lesz foglalt, azonban jövőre újra a megszokott időpontban rendezik majd a tornát - ígérte Ambrus Zoltán főszervező. Összesen 20 együttes, 5 csoportban kezdi meg a küzdelmeket vasárnap 9 órától a Városi Sportcsarnokban, majd a torna egészen estig tart majd. A szervezők tájékoztatása szerint este 8 óra körül várható az eredményhirdetés, így viszont valóban egésznapos szórakozást nyújthat a Honda-kupa sorozata.

A csoportbeosztás: A-csoport: Belucci Lenti, Café Róma, Chio, All Star. B-csoport: Ful Dózer, Teskánd, Nohi Car, Life Lendva. C-csoport: 100 Ország, Kistücsök, FC Milan, Gála Sport. D-csoport: Top Scorors, Varga Pince Szeged, Cennel 2000, Casino Admirál. E-csoport: Blöff Cluk Szombathely, Police-Ola, Centro, MH Dandár Budapest.

Ezek is érdekelhetik