Foci

2006.09.22. 02:27

ZTE-sek a döntőben

Nagykanizsa (bb) - Az NTE 1866 MÁV sporttelepén hat labdarúgócsapat részvételével rendezték meg az U15-ös korosztály számára a Premier Kupa-sorozat Zala megyei döntőjét, melyen végül a ZTE együttese győzött.

nincs nev

A kanizsai tornára a megye számos pontjáról érkeztek 15 éves fiatalokból álló alakulatok. A vendéglátók utánpótláscsapatain kívül a szintén dél-zalai UFC, valamint Szepetnek, Pacsa, Lenti és a Zalaegerszeg TE legjobbjai rúgták a bőrt. A résztvevőket két csoportra osztották, akik izgalmas csaták során döntöttek a helyezésekről. A harmadik helyért házidöntőt játszott az NTE az UFC-vel, s utóbbi könnyedén diadalmaskodott (0-3). A döntő összecsapásban a pacsai ifjak a megyeszékhelyiekkel találkoztak, s végül egy góllal a ZTE győzött (0-1). A résztvevő együttesek ajándékcsomaggal gazdagodtak, míg a zalaegerszegi U15-ösök az országos döntőben képviselhetik a zalai színeket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!