Foci

2006.09.05. 02:28

Látványos gólok

Zalaegerszeg (bl) - A labdarúgó NB III Bakony-csoportjában a hét végén a zalaiak közül csak a Femat Csesztreg tudott nyerni, mi több, a három találatig jutó Németh István és társai 8-1-re kiütötték a Sümeget.

nincs nev

Az FC Keszthely viszont otthonában veszített 1-0-ra a Bük ellen.

- Soha nem szoktam levenni a felelősséget magamról és a játékosokról, azonban most a lefújás után gratuláltam a fiúknak, s azt mondtam, hogy ez a vereség nem rajtuk múlt - mondta Szabó Imre, az FCK edzője. - A 15. percben veszélyes játék miatt kiállította Buzásit a játékvezető. Szerintem senki nem érti, hogy miért, de ő tudja. Öt perccel később Nyárit olyan csúnyán megrúgták, hogy valószínűleg operálni kell a lábát. Semmit sem ítélt a bíró. Nem sokkal később Kütsönt kellett sérülés miatt lecserélnem. De nem folytatom, ez nem a játékvezető meccse volt...

A Recop Andráshida is kikapott, ők a Soprontól hazai pályán 3-1-re. Dobos Sándor a gárda trénere a bajnokság előtt azt mondta, amikor a fiatalításról esett szó, hogy lendületesebb lesz a játékuk, de hullámzóbb is. A fiatalokban benne van a bravúr lehetősége, ugyanakkor a bukásé is.

Most az utóbbi történt. Ennek ellenére az edző hangsúlyozta, nincs probléma, a csapat játszott már nagyon jól, és volt, amikor egy kicsit gyengébben.

- Lesz ez még jobb is, ha így fejlődnek a fiatalok, sok örömünk lehet bennük - mondta Dobos Sándor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!