Foci

2006.07.07. 02:25

Újabb játékosok is érkezhetnek

Zalaegerszeg (ka) - A szerdai felkészülési mérkőzést követően tegnaptól napközis rendszer-ben készül tovább a ZTE FC labdarúgócsapata, melyhez újabb próbajátékosok érkeznek.

Mórocz Zsolt

Kaposváron is megnézik még őket Zalaegerszeg (ka) - A szerdai felkészülési mérkőzést követően tegnaptól napközis rendszer- ben készül tovább a ZTE FC labdarúgócsapata, melyhez újabb próbajátékosok érkeznek. A szerdai, NK Varteks elleni találkozón már részt vett több kiszemelt labdarúgó, akik közül csupán az elmúlt szezonban Hévízen szerepelt Rompos Józsefnek köszönték meg a közreműködést. A többiek maradnak, s újabb külföldiek érkezhetnek a zalaiakhoz. - Jövő szombatig tart a most megkezdett időszak, azaz a csapat napközis rendszerben készül - mondta tegnap Simon Antal vezetőedző. - Ami a próbajátékosokat illeti, egy mérkőzésből nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, így a most szerepeltek szombaton, a Kaposvár elleni idegenbeli találkozón is pályára lépnek. Annyit még megtudtunk, hogy a ZTE két fiatalja, Palkó Tibor és Németh Péter is a Vasas csapatával készül. A mirtre Dézsi Attila ügyvezető elmondta mindketten a fővárosban szeretnék folytatni tanulmányaikat, így elképzelhető, hogy a Vasas együttesébe igazolnak. Fotó Katona Tibor Zalaegerszeg (ka) - A szerdai felkészülési mérkőzést követően tegnaptól napközis rendszer- ben készül tovább a ZTE FC labdarúgócsapata, melyhez újabb próbajátékosok érkeznek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!