Foci

2006.07.20. 02:24

Még nincs meg a végső döntés

Budapest (mti) - Az MLSZ elnöksége szerdai rendkívüli ülésén hatályon kívül helyezte a fellebbviteli licencadó bizottság döntéseit, és a testület tagjait visszahívta.

Mórocz Zsolt

Helmeczy László alelnök az ülést követő sajtótájékoztatón elmondta, Kamarás kivételével mindenkit visszahívtak. Az MLSZ háromtagú ad hoc bizottságot választott, melynek feladata minden, a licenccel kapcsolatos tevékenység ellenőrzése. Az elnökség új másodfokú licenceljárást rendelt el, és arról döntött, hogy mindenképpen tizenhat csapat szerepel az élvonalban.Helmeczy hozzátette jelenleg az a határozat van érvényben, amely a Ferencvárosnak és a Vácnak nem engedélyezi az élvonalbeli indulást. Kisteleki István, az MLSZ elnöke azt mondta súlyos hibát követett el a licencadó testület, és ez nem maradhatott következmények nélkül.A tájékoztatón elhangzott, hogy a szabályok értelmében, ha a Ferencváros és a Vác az új testülettől sem kap indulási engedélyt, akkor az élvonaltól az elmúlt szezonban búcsúzó Vasas és Pápa szerepelhet a legmagasabb osztályban.Kisteleki a televíziós közvetítésekkel kapcsolatban kijelentette olyan társasággal szeretne az MLSZ megállapodni, amely a nézőknek megfelelő időpontban, eladható produkciót nyújt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!