Foci

2006.07.05. 02:21

Hétfőig kell fizetni

Mindez a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői rendkívüli elnökségi ülése utáni sajtótájékoztatón hangzott el. Az öt, tartozását még nem rendező klubnak - ...

Mórocz Zsolt

Mindez a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfői rendkívüli elnökségi ülése utáni sajtótájékoztatón hangzott el. Az öt, tartozását még nem rendező klubnak - Ferencváros, Újpest, Budapest Honvéd, FC Fehérvár, Diósgyőr - hétfőig kell kifizetnie adósságát, hogy a fellebbviteli bizottság elfogadja a nevezésüket az élvonalbeli indulásra. - Hosszú vajúdás után megszületett az eredmény. Az elnökségi ülésen az MHLL-t Tarsoly Csaba elnök képviselte, aki vállalta, hogy elsőként az általa vezetett szervezet próbálja meg rendezni a reorganizációs hitel körül kialakult helyzetet, s kidolgozza a visszafizetés konstrukcióját - jelentette be Kisteleki István MLSZ-elnök, aki ismét megerősítette azt a korábbi elnökségi határozatot, hogy az élvonalban csak olyan klub indulhat, amely kifizette a teljes egészében az MHLL tulajdonában lévő Profi Liga Kft.-től felvett hitelt.Hozzátette, egy olyan intézkedéscsomagot fogadtak el, amely öt lépésből áll.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!