Foci VB 2022

2022.12.19. 10:25

Messi felesége megható szavakkal köszöntötte férjét

Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo megható szavakkal köszöntötte férjét, aki vasárnap este világbajnoki címre vezette Argentína labdarúgó-válogatottját a katari tornán.

MTI

Lionel Messi argentin csapatkapitány a feleségével, Antonela Roccuzzóval és két fiával a torna legjobb játékosának járó trófeát fogja, miután csapata 4-2-re gyõzött a katari labdarúgó-világbajnokság döntõjében játszott Argentína-Franciaország mérkõzés 3-3-as hosszabbítása utáni tizenegyes-párbajban a Loszaíl Stadionban 2022. december 18-án

Forrás: MTI/EPA/Ronald Wittek

"VILÁGBAJNOK - írta az Instagramon. - Egyáltalán nem tudom, hogy kezdjem... Hatalmas büszkeség veled örülni. Köszönjük, hogy megmutattad, soha nem szabad feladni és a végéig küzdeni kell. Világbajnok vagy, tudjuk, hogy évekig mennyit szenvedtél ezért és mennyire akartad!!! Hajrá, Argentína!"

A 34 éves Antonela Roccuzzo a döntő után, a Luszail Stadion gyepszőnyegéről is posztolt néhány fényképet, amelyeken együtt ünnepelnek a férjével és három gyermekükkel, Thiagóval, Mateóval és Ciróval, és a képeken látható a vb-trófea is.

Messi felesége maga is több mint 24 millió követővel rendelkezik a közösségi médiában.

Az argentinok 11-esekkel nyerték meg a vasárnapi döntőt az előző vb-n győztes franciák ellen, a torna legjobbjának választott, 35 esztendős Lionel Messi két gólt szerzett a fináléban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!