VB

2022.12.16. 08:25

Messi a többiektől külön edzett

Két korábbi meghatározó játékos, Sergio Agüero és a tornát sérülés miatt kihagyó Giovani Lo Celso is meglátogatta a vasárnapi, Franciaország elleni döntőre készülő argentin válogatottat annak csütörtöki edzésén, melyen a hétszeres aranylabdás Lionel Messi a csapattól külön tréningezett – írja a clarin.com.

kemma.hu

Messi készen áll a döntőre Forrás: MTI/EPA Fotós: Friedemann Vogel

A portál beszámolója szerint Lionel Messi a társaktól külön, regeneráló mozdulatokat végezve készült csütörtökön a vasárnapi világbajnoki döntőre.

Az argentinok edzésének azonban két különleges vendége is volt, hiszen a visszavonulását napra pontosan egy évvel ezelőtt bejelentő Sergio Agüero és a tornát sérülés miatt kihagyó Villarreal-játékos Giovani Lo Celso is meglátogatta Lionel Scaloniékat, ráadásul úgy, mintha a keret tagjai lennének.

A lap szerint az argentin játékosoknál remek a légkör, s egy esküt is tettek a labdarúgók, hogy mindent megtesznek, hogy megnyerjék Lionel Messi utolsó világbajnoki mérkőzését.

A hétszeres aranylabdásnak egyébként rendbe jött korábbi, bal combizmával kapcsolatos problémája és készen áll, hogy összecsapjon PSG-s klubtársával, a franciák vezérével, Kylian Mbappéval.

Az argentinoknál ott lehet a döntőn a horvátok elleni elődöntőt sárga lapos eltiltás miatt kihagyó Marcos Acuna és Gonzalo Montiel. Az ausztrálok elleni nyolcaddöntőn megsérült Alejandro „Papu” Gómez rehabilitációja bár rendben halad, egyelőre kérdéses a játéka a vasárnapi finálén.

Címkék#vb 2022

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!