Foci-Eb 2021

2021.07.09. 19:10

„Szalai Attila rajongója vagyok” – a Fenerbahce válogatott védője

„Nagyszerű játékos. Fényes jövő áll előtte. Örülök, hogy csapattársak lehetünk” – mondta Steven Caulker.

Forrás: Mirkó István/Magyar Nemzet

A török labdarúgó-bajnokságban (Süper Lig) szereplő Fenerbahce június 30-án jelentette be az angol válogatott védő, Steven Caulker ingyenes szerződtetését, aki országon belül váltott csapatot, az Alanyasport hátrahagyva. Az új igazolás a török napilapnak, a Türkiye Gazetesinek adott interjújában dicsérte jövőbeli poszttársát, Szalai Attilát, sőt azt mondta, egyenesen rajong Szalaiért.

A 29 éves Steven Caulker – aki 2009-től 2013-ig a Tottenham játékosa is volt – elismerően nyilatkozott a magyar válogatott kulcsemberéről, Szalai Attiláról, akivel potenciálisan a védelem alaptengelyét képezhetik a Fenerbahcénál a következő idényben – abban az esetben, ha a 23 esztendős Szalai marad a török csapatnál és nem igazol át máshova.

„Nagyszerű játékos. Fényes jövő áll előtte. Örülök, hogy csapattársak lehetünk és remélem, hogy jól tudunk majd együtt dolgozni. Nagy rajongója vagyok” – mondta elismerően Steven Caulker, aki bajnok szeretne lenni a Fenerrel.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!