Foci-Eb 2020

2021.06.17. 10:09

Ronaldo 15 éve még kólareklámban szerepelt – videó!

A 2006-os németországi labdarúgó-világbajnokság idején készült felvételből kiderül, Cristiano Ronaldónak akkoriban nem volt ellenére, hogy a Coca-Cola szponzorációjában szerepeljen.

Cristiano Ronaldo két gólt szerzett a magyarok ellen (Fotó: Szabó Miklós)

Fotó: Szabó Miklós

Cristiano Ronaldo épp leült a portugálok hétfői sajtótájékoztatóján a magyar válogatott ellen 3–0-ra megnyert keddi mérkőzés előtt az asztalhoz, amikor észrevette, hogy két kólásüveg van előtte. Mivel ő nem iszik ilyesmit, távolabb rakta az italokat, majd magához vett egy vizesflakont, és kijelentette, hogy „Igyatok inkább vizet!”.

Cristiano Ronaldo was angry because they put Coca Cola in front of him at the Portugal press conference, instead of water!

He moved them and said „Drink water” pic.twitter.com/U1aJg9PcXq

A The Guardian beszámolója alapján a világsztár cselekedete után a Coca-Cola meglehetősen rosszul járt, hiszen részvényei 1,6 százalékot estek, így a vállalat piaci értéke 4 milliárd dollárt zuhant. Ráadásul Ronaldo úgy tűnik, lavinát indított: a Németország elleni győztes meccs (1–0) legjobbja, a francia Paul Pogba levette az asztalról az elé tett sört.

Sőt az olasz válogatott szerdai győzelmét követően, a meccs emberének választott Manuel Locatelli is hasonló tettet hajtott végre.

Mindeközben rég nem látott felvétel került elő Cristiano Ronaldóról: a 2006-os németországi világbajnokság idején épp a japán Coca-Cola reklámjában szerepelt. Íme, a felvétel:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!