Felsőrajk

2016.06.02. 11:34

Díjak a zalai települések sütiversenyén

Felsőrajk – Első alkalommal rendezték meg a Zala megyei települések süteményversenyét múlt szombaton a felsőrajki vásárban.

Zalai Hírlap

A megmérettetésre minden zalai település (legyen bármilyen lélekszámú) csak egy házi süteménnyel nevezhetett. Az okleveleket és a díjakat a Zala Megyei Közgyűlés elnöke, dr. Pál Attila adta át az első három helyezett számára.

A zsűri elnöke, Buza Sándor gasztroblogger, Siposné Gerencsér Henriett cukrászmester és Salamon Henrietta jegyző a rendezvényen

Első lett Keszthely város bodzás-citromos Fantázia szelete, a készítője Tóthné Milei Erzsébet, második helyezett Alsórajk településről a Kisfaludy kedvence nevű sütemény, a készítője Marton Nóra, harmadik helyezett pedig Hahót település krémes mákos kockája, a készítője Gombos Mária.

A zsűri különdíját Süle Katalin, az agrárkamara megyei szervezetének elnöke adta át Balaicz Zoltán zalaegerszegi polgármesternek a Zalai erdő varázsa elnevezésű süteményért, amelyet Lukács Zsanett készített.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!