Receptek

2012.07.25. 07:17

Trópusi mézes álom

Ha karibi hangulatra vágyunk grillezéskor, érdemes próbálkozni az ananászos páccal!

Magyar Hajnalka

Szinte minden húshoz passzol, de igazán a szárnyasokkal érvényesül az íze. A kész pác azonnal felhasználható, de hűtve egy hetet is kibír. A szárnyas húsokat legalább 4 órán át pihentessük benne.

Alkotói: 1 csésze tört ananász, 1/ 3 csésze szójaszósz (kiváltható ízlés szerinti sózással), 1/3 csésze méz, 1/4 csésze almaborecet, 2 gerezd aprított fokhagyma, 1 teáskanál aprított gyömbér, 1/4 teáskanál aprított szegfűszeg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!