guruló csillaghajó

2017.12.15. 17:59

A Star Wars mozit ünnepli a Renault

Bemutatkozott a Renault Zoe Star Wars Edition, ami nem a most a mozikba kerülő, hanem a 2018 márciusában érkező Han Solo filmhez készült.

Az Egyesült Államokban a Nissan készít Star Wars témájú autókat, ennek az együttműködésnek a keretében készült a Renault Zoe Star Wars Edition is. Azonban a franciák nem a most a mozikba kerülő, Az utolsó jedik című filmhez készítik a különleges autót, hanem a május 23-án bemutatásra kerülő Han Solo filmhez időzítik azt.

Csak Franciaországban lehet majd megrendelni a Renault Zoe star Wars Edition-t, amelyből 1000 példányt készítenek. Matricákkal díszítik a karosszériát, ahol a Millenium Falcon stilizált körvonala és egy X-szárnyú vadászgép is felfedezhető, ezen kívül jelvények és küszöbburkolatok jelentik a változást, illetve a lila szín az utastér különböző elemein – az automotor.hu.

Az Intens felszereltségen felül tolatókamera, 17 colos Techrun felnik és fedélzeti wifi extrákat kapja meg a különleges Zoe.

Borítókép: Shutterstock, Fotók: Lővei Gergely

Címkék#Renault

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!