Járvány

2020.04.09. 16:30

Speciális gombbal bővült az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő applikációja

Az emberek hozzájuthatnak azokhoz a legfontosabb és leghitelesebb információkhoz, amelyek az koronavirus.gov.hu oldalon találhatóak.

Budapest, 2020. janur 23. A mentk munkjt segt letMent elnevezs applikci egy okostelefonon az alkalmazs bemutatjn Budapesten, az Orszgos Mentszolglat (OMSZ) mentsirnyt kzpontjban 2020. janur 23-n. MTI/Mnus Mrton

Forrás: MTI

Fotó: Mónus Márton

Koronavírus infogombbal bővült az Országos Mentőszolgálat ÉletMentő elnevezésű applikációja – közölte Csató Gábor főigazgató csütörtökön a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorában.

Hozzátette: a gombra kattintva az emberek hozzájuthatnak azokhoz a legfontosabb és leghitelesebb információkhoz, amelyek az koronavirus.gov.hu oldalon találhatóak.

Elmondta, a január óta elérhető ÉletMentő applikációt már több mint ötszázezren letöltötték.

Borítókép: illusztráció / A mentők munkáját segítő ÉletMentő elnevezésű applikáció egy okostelefonon az alkalmazás bemutatóján Budapesten, az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) mentésirányító központjában 2020. január 23-án.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!