Családvarázs

2018.10.08. 10:19

Novák Katalin: a gyermekvállalásnál nincs értelmesebb dolog a világon

Novák Katalin és családja – férje és három gyermeke – kisfilmben népszerűsíti a családot és a gyermekvállalás ügyét.

Leginkább kormányzati és sajtószerepléseken láthatjuk a család- és ifjúságügyért felelős államtitkárt, most a csalad.hu portál Családvarázs című sorozatában a magánéletébe is bepillantást engedett Novák Katalin.

Férjével, Veres Istvánnal a hétperces kisfilmben elmondják, hogy szeretnek sportolni, kirándulni és kempingezni is, és hogy három gyermekükkel még a Magas-Tátra egyik 2500 méteres csúcsát is megmászták.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=434&v=k9dpf5bYE3Y

A családfő elárulja, hogy feleségét jó anyának tartja, akivel bármilyen funkcióban jól tudják helyettesíteni egymást. Kiderül például, hogy Novák Katalin nem szeret bevásárolni, férje viszont nagyon jól meg tudja oldani az ilyen jellegű teendőket, és még a ruhát is ő veszi meg a gyerekeknek. Az édesanya hozzáteszi, mindenben számíthat párjára, aki szerint a politikus édesanyának szüksége is van az otthoni támogatásra ahhoz, hogy el tudja végezni államtitkári feladatait.

„Fantasztikus rácsodálkozni arra, hogy három teljesen különböző egyéniségű gyerek, önálló gondolatokkal. Nagyon sokat lehet tanulni tőlük, ahogy ők visszajeleznek velünk kapcsolatban. Jön a kamaszkor, ilyenkor a kritikai érzékük erősödik, bár azért amúgy is nagyon fejlett”

- meséli jókedvűen a videóban Novák Katalin, aki úgy érzi, kerek az élete, bár nem tagadja, hogy nekik is vannak nehézségeik, ezeken viszont túl tudnak lépni.

Novák Katalin a munkája kulisszatitkairól is beszél, amikor a filmes stáb egy zalai gördeszka- és görkorcsolyapálya avatására is elkíséri. Útközben elmondja, neki valóban szívügye, hogy a kormányzatnak sikerüljön érdemben tennie azért, hogy a családbarát gondolkodásmód megmaradjon és ne erodálódjon Magyarországon.

„Ha valamit sajnálok az életben, talán azt, hogy nincs több gyermekünk. Nagyon szerettem volna még több gyermeket, és erről nehéz szívvel mondok le. Persze a három is fantasztikus, nagyon örülök, hogy megadatott, hogy három ilyen szuper gyerekünk van, de még jobb szerintem, amikor még több van, mert ennél értelmesebb dolog nincs a világon”

- vallja meg az államtitkár.

Borítóképünkön Novák Katalin és családja

Forrás: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!