egészséges életmód

2019.08.10. 08:09

Nemzetközi sport- és életmódfesztivál kezdődik Mezőtúron

Az augusztus 14. és 18. között, második alkalommal megrendezésre kerülő eseményen a vízilabda mellett strandfutball és strandkézilabda tornát is rendeznek.

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Az Invictus Úszó és Vízilabda SC Kft. által szervezett rendezvényre két helyszínen várják majd a látogatókat: a mezőtúri strandfürdő területén és a Hercegasszony Birtokon, ahol a Holt-Körösben kialakított vízilabda pályán zajlanak majd a mérkőzések. Idén a csaknem ötven hazai, illetve külföldi vízilabdacsapat mellett strandfutball és strandkézilabda tornát is rendeznek majd a fesztiválon.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek az egészséges életmódra, így a mérkőzéseken kívül többek között olimpiai bajnok sportolók előadását, élménybeszámolóit hallgathatják majd meg az érdeklődők. Egy expo keretein belül mozgással, táplálék-kiegészítőkkel, sporteszközökkel foglalkozó kiállítók, helyi kézművesek népszerűsítik majd termékeiket, szolgáltatásaikat.

A programot két színpadon koncertek és „gasztrosarok” teszi még színesebbé.

Borítókép: strandröplabda országos bajnokság női döntője a Kispesti Strandon 2015. augusztus 9-én.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!