Ezernyi kaland

2020.08.24. 20:25

Nem csupán a vízi élményekről szól a Balaton (videó)

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) augusztus 24-én elindította új belföldi kampányát, amelynek célja, hogy bemutassa: a Balaton nem csupán a vízi élményekről szól. Nagyszerű úti cél azoknak is, akik a kora őszi kellemes időjárásban aktívan felfedeznék a térség kulturális kincseit vagy a környék gasztronómiai kínálatát – közölte az ügynökség hétfőn.

Kirándulók a keszthelyi Balaton-parti sétányon az újranyitás napján, 2020. május 9-én.

Forrás: MTI

Fotó: Varga György

Az MTÜ hétfőn induló kampányában arra hívja fel a figyelmet, hogy a Balaton élménylehetőségei kimeríthetetlenek, hiszen a tó és környéke olyan négyévszakos úti cél, amely szezontól függetlenül csodás kincseket rejt, és az év minden szakában ezernyi új színét fedi fel az arra járóknak. A kampánnyal azt is üzenik, hogy a nyárral nem ér véget a szezon, töltődj fel új élményekkel egész évben.

A kampány keretében a közterületeken, valamint a nyomtatott és online sajtóban megjelenő hirdetések mellett kisfilm is inspirál a Balaton felfedezésére, amely televízióban, valamint a Csodás Magyarország közösségi média csatornáin (YouTube, Facebook, Instagram) látható.

A kampányra az MTÜ egy újdonsággal is készült, tovább bővítve az elérhető tájékoztató anyagok, kiadványok sorát. Elkészült, és a napokban már a Tourinform irodákban is elérhető lesz az új Balaton térkép, amely egyszerűen, átláthatóan mutatja be a legfontosabb, szezontól függetlenül is elérhető látnivalókat, attrakciókat. A térkép online is elérhető és letölthető az mtu.gov.hu weboldalon.

Szintén az elmúlt hetekben készült el a Balaton új imázskiadványa, amely nem szokványos oldaláról mutatja be a tavat, és olyan programlehetőségeket, látnivalókat, érdekességeket emel ki, amelyek egész évben vonzóvá teszik a térséget derül ki a közleményből.

Ajánlják még, hogy további inspirációért érdemes belelapozni a háromrészes Magyarország neked Bakancslista kiadványsorozat Balaton és Nyugat-Magyarország könyvecskéjébe.

Borítókép: kirándulók a keszthelyi Balaton-parti sétányon az újranyitás napján, 2020. május 9-én

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!